Stvaraoci Opova: Ove godine 26 izlagača i 64 rada (video)

24/05/2023

Ove godine 26 izlagača i 64 rada

OPOVO, 23. maj 2023 – U Galeriji „Jovan Popović“ otvorena je izložba „Stvaraoci Opova“ koja okuplja, ne samo umetnike, nego i sve kreativne individualce i grupe iz raznih umetničkih sfera i oblasti, koji su rođeni ili žive i rade u Opovu.
Ove godine na izložbi je učestvovalo 26 izlagača sa 64 radova, dok je, kao i prošle godine, autor koncepta i postavke bila umetnica Vesna Pavlović.
Na otvaranju izložbe, direktorka ONB Opovo Katarina Nikolić Ralić je istakla ulogu nastavnika likovnog Slavka Antića i slikara i nekadašnjeg direktora opovačke kulturne ustanove Pal Dečova koji su pokrenuli ovu umetničku manifestaciju. Na ovogodišnjoj izložbi ima dosta novih imena ali i autora koji su prisutni još od prve izložbe.
Izložba Stvaraoci Opova biće otvorena do 24. juna.

Izložba „Stvaraoci Opova“ : Foto/Glas Opova

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Noć u kući gospodina Kolaka

Noć u kući gospodina Kolaka

Noć u kući gospodina Kolaka https://youtu.be/H1gEdSDf2bE   OPOVO, 23. maj 2024 – U okviru programa Majskih dana, na sceni Kulturnog centra Opovo odigrana je pozorišna predstava „Noć u kući gospodina Kolaka“, po tekstu Vladimira Đurkovića, režiji Irfana Mensura i...

Otvorena jubilarna 30. izložba Stvaraoci Opova (video)

Otvorena jubilarna 30. izložba Stvaraoci Opova (video)

Otvorena jubilarna 30. izložba Stvaraoci Opova  https://youtu.be/dh_KblvINio OPOVO, 22. maj 2024 – U Galeriji „Jovan Popović“ u Opovu otvorena je tradicionalna izložba „Stvaraoci Opova“. U pitanju je manifestacija koja okuplja likovne i sve druge umetničke i kreativne...

najnovije

najčitanije