Predrag Ginculj – novi predsednik OO SNS Opovo

22/05/2023

Predrag Ginculj – novi predsednik OO SNS Opovo

 

OPOVO, 4. maj 2023 – Nakon izbornih skupština mesnih odbora u Sakulama, Barandi, Opovu i Sefkerinu, na kojima su izabrani predsednici mesnih odbora i delegati, održana je i Izborna skupština Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Opovo.

Pored prisutnih članova stranke i delegata Skupštine, gosti na sednici su prisustvovali potpredsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Branko Malović i član predsedništva Srpske napredne stranke Marko Mladenović.

Sednicom je predsedavao dr Zoran Tasić, jedan od dva dosadašnja poverenika Opštinskog odbora, a pomagali su mu najstariji i najmlađi delegat Skupštine, Milorad Ješin i Bosiljka Mitrović. Izveštaj o dosadašnjem radu Opštinskog odbora podneo je poverenik Opštinskog odbora Miloš Markov.

Nakon obrazovanja Verifikacione i Izborne komisije, delegati su za novog predsednika Opštinskog odbora izabrali Predraga Ginculja, pokrajinskog poslanika i dosadašnjeg člana Opštinskog odbora.

U svom obraćanju, Ginculj se zahvalio prisutnim delegatima i članovima stranke na poverenju koje mu je ukazano i istakao ponos što je deo političke organizacije koja Srbiju unapređuje i menja na bolje pod vođstvom predsednika Aleksandra Vučića.

„Srpska napredna stranka se uvek trudila da bude stranka otvorenih vrata za sve ljude koji žele promene, za sve ljude koji žele bolju Srbiju, jer Srbija je svetinja koju moramo svi zajedno da čuvamo. Aleksandar Vučić me je naučio da se borim, da vredno i pošteno radim i da volim svoj narod i otadžbinu, “ poručio je Predrag Ginculj i pozvao građane na veliki skup 26. maja ispred Narodne skupštine gde će pristojna i ujedinjena Srbija pokazati kako se država poštuje.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Poziv mladima za dobrovoljno služenje vojnog roka

Poziv mladima za dobrovoljno služenje vojnog roka

Poziv mladima za dobrovoljno služenje vojnog roka BEOGRAD, 22. novembra (Tanjug) - Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije raspisali su konkurs za prijavu kandidata za dobrovoljno služenje vojnog roka sa oružjem u 2024. godini. "Pozivamo sve zainteresovane mladiće i...

najnovije

najčitanije