Pozorište: Eling na sceni Kulturnog centra Opovo

21/05/2023

Eling na sceni Kulturnog centra Opovo

OPOVO, 20. maj 2023 – Po tekstu Sajmona Benta, a u režiji Marka Manojlovića na sceni Kulturnog centra Opovo izvedena je pozorišna predstava Eling.

Čudni muški parovi uvek su bili fascinantni deo popularne kulture. Dva muškarca u paru, bez svojih „boljih polovina“ su nepotpuni i nesavršeni, pa je mnogo lakše prikazati sve njihove mane. Oni su kao stari bračni par – toliko naviknuti na društvo onog drugog, da ne mogu više ni da zamisle da su odvojeni. Ovakvi odnosi bez sumnje privlače našu pažnju, i pre svega nas zabavljaju. To ne znači da oni ne utiču na nas: možemo ih sažaljevati, diviti im se i sigurno, u slučaju Elinga i Kjela Barnea, izaći posle predstave dobro raspoloženi.

Uloge: Eling: Pavle Pekić, Kjel Bjame: Ljubomir Bandović, Alfons Jorgensen: Nenad Gvozdenović, Frank Ešli: Rade Marković, Reidun Nordsleten: Nataša Marković.

Predstava Eling_foto_glas_opova

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

ONB Opovo: U ponedeljak novi sastanak čitalačkog kluba

ONB Opovo: U ponedeljak novi sastanak čitalačkog kluba

U ponedeljak novi sastanak čitalačkog kluba OPOVO, 25. septembar 2023 - U ponedeljak, 25. septembra, u opovačkoj biblioteci (19:00h) održaće se još jedno okupljanje čitalačkog kluba. Opštinska narodna biblioteka Opovo poziva sve zainteresovane da da dođu i podele...

najnovije

najčitanije