Majski dani: Po peti put Fudbalom do radosti (video)

20/05/2023

Po peti put Fudbalom do radosti 

OPOVO, 20. maj 2023 – U organizaciji Škole fudbala „Spartanac“ održan je peti po redu turnir „Fudbalom do radosti“. Pored domaćina na turniru su učestvovali dečaci i devojčice škola fudbala „Fitnes“ iz Kragujevca.

Nakon intoniranja nacionalne himne i odavanja počasti nastradalima u nedavnim tragičnim događajima minutom ćutanja, organizator je pozdravio mališane i njihove roditelje, zahvalio se lokalnoj samoupravi na podršci u organizaciji turnira, a učesnike su ispred lokalne samouprave pozdravile načelnica Opštinske uprave Opovo Ankica Jožika i zamenica predsednika opštine Anka Simin Damjanov.

Dečaci i devojčice su bili podeljeni po starosnim kategorijama od 2010. do 2018. godišta, rezultati su bili u drugom planu, a ono što je bilo najbitnije jeste lepo druženja i bavljenje sportom.

Na zatvaranju turnira učesnike je pozdravio i predsednik opštine Miloš Markov koji je istakao važnost bavljenja sportom u njihovom uzrastu. Na samom kraju svim učesnicima turnira uručene su medalje.

Turnir Fudbalom do radosti 2023: Foto/Glas Opova

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Opštinska uprava Opovo: Paketi za novorođene bebe

Opštinska uprava Opovo: Paketi za novorođene bebe

Paketi za novorođene bebe OPOVO, 26. maj 2023 – U drugoj majskoj raspoedli paketa za novorođene bebe, Opštinska uprava Opovo uručila tri paketa za dve devojčice i jednog dečaka. Dve prinove su aprilske i jedna majska, a bebe su iz Sakula, Barande i Sefkerina.

Sportski vikend: Fudbal u Sakulama, ostali na gostovanjima

Sportski vikend: Fudbal u Sakulama, ostali na gostovanjima

Sportski vikend: Fudbal u Sakulama, ostali na gostovanjima   OPOVO, 26. maj 2023 – Za razliku od prethodnih nekoliko kola, ovog vikenda utakmice bez većeg rezultatskog značaja osim meča u Vojlovici. Radnički gostuje u Vojlovici gde ima ulogu favorita ali i...

najnovije

najčitanije