Održan Spartakov kros, učestvovalo preko 200 takmičara (video)

19/05/2023

Održan Spartakov kros, učestvovalo preko 200 takmičara 

OPOVO, 19. maj 2023 – Sa atletskim mitingom „Spartakov kros“ u Opovu je startovala manifestacija Majski dani povodom obeležavanja Dana opštine Opovo.

Na krosu koji se održao u organizaciji Atletskog kluba „Spartak“, učestvovalo je preko 200 atletičara klubova iz Smedereva, Sremske Mitrovice Inđije, Pančeva, Surčina i Opova u kategorijama mlađih selekcija od 2008. do 2017. godišta.

Za sve takmičare bilo je obezbeđeno pecivo i sokovi, pobednicima, odnosno za prva tri prvoplasirana mesta, uručene su medalje, diplome i majice, a nagrade su uručivali opštinski većnik Goran Fogl i predstavnici sponzora manifestacije.

spartakov kros: Glas Opova

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Opštinska uprava Opovo: Paketi za novorođene bebe

Opštinska uprava Opovo: Paketi za novorođene bebe

Paketi za novorođene bebe OPOVO, 26. maj 2023 – U drugoj majskoj raspoedli paketa za novorođene bebe, Opštinska uprava Opovo uručila tri paketa za dve devojčice i jednog dečaka. Dve prinove su aprilske i jedna majska, a bebe su iz Sakula, Barande i Sefkerina.

Sportski vikend: Fudbal u Sakulama, ostali na gostovanjima

Sportski vikend: Fudbal u Sakulama, ostali na gostovanjima

Sportski vikend: Fudbal u Sakulama, ostali na gostovanjima   OPOVO, 26. maj 2023 – Za razliku od prethodnih nekoliko kola, ovog vikenda utakmice bez većeg rezultatskog značaja osim meča u Vojlovici. Radnički gostuje u Vojlovici gde ima ulogu favorita ali i...

najnovije

najčitanije