Održan Spartakov kros, učestvovalo preko 200 takmičara (video)

19/05/2023

Održan Spartakov kros, učestvovalo preko 200 takmičara 

OPOVO, 19. maj 2023 – Sa atletskim mitingom „Spartakov kros“ u Opovu je startovala manifestacija Majski dani povodom obeležavanja Dana opštine Opovo.

Na krosu koji se održao u organizaciji Atletskog kluba „Spartak“, učestvovalo je preko 200 atletičara klubova iz Smedereva, Sremske Mitrovice Inđije, Pančeva, Surčina i Opova u kategorijama mlađih selekcija od 2008. do 2017. godišta.

Za sve takmičare bilo je obezbeđeno pecivo i sokovi, pobednicima, odnosno za prva tri prvoplasirana mesta, uručene su medalje, diplome i majice, a nagrade su uručivali opštinski većnik Goran Fogl i predstavnici sponzora manifestacije.

spartakov kros: Glas Opova

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Sportski vikend: Borac na „popravnom“ u baražu

Sportski vikend: Borac na „popravnom“ u baražu

OPOVO, 14. jun 2024 – Fudbalska prvenstva su završena osim za sakulski Borac koji će u nedelju i sredu igrati baraž za ulazak u viši rang. Kao drugoplasirana ekipa Druge južnobanatske lige – zapad, Sakuljani će igrati dvomeč sa ekipom Karaš iz Kuštilja,...

Fudbal: Rivalstvo za pamćenje, prvak odlučen u foto finišu

Fudbal: Rivalstvo za pamćenje, prvak odlučen u foto finišu

OPOVO, 11. jun 2024 – Bukvalno u foto finišu, odlučen je prvak Druge južnobanatske lige – zapad i novi član PFL Pančevo. Ne pamti se ovakvo rivalstvo i neizvesnost u nižim južnobanatskim ligama koje je trajalo od prvog do poslednjeg kola. A ono što je zanimljivo,...

najnovije

najčitanije