Kik boks fulkontakt: Zlato za Uroša Janjića na Prvenstvu Srbije

16/05/2023

u SPORT

Zlato za Uroša Janjića na Prvenstvu Srbije

SEFKERIN, 15. maj 2023 – Seniorski reprezentativac Srbije i član sefkerinskog kik boks kluba „Dragon“ Uroš Janjić zablistao sa najsjajnijim odličjem na Prvenstvu Srbije u disciplini borbe fulkontakt. Kanjić je osvojio zlatnu medalju i titulu šampiona države “A” klase u kategoriji do 71 kilogram.

Ovo takmičenje, koje je i izborno za reprezentaciju srpskog tima u fulkontakt disciplini, veoma uspešno je održano 13. i 14. maja u hali sportova “Ibar” u Kraljevu.

Na prvenstvu je učestvovalo 180 takmičara iz 45 srpskih klubova.

„Janjić je bio spreman, dao je sve od sebe, a tehnikom i borbom je dominirao u potpunosti. Takođe, treba podsetiti da je ove godine i na Evropskom kupu osvojio zlato i pehar u fulkontaktu“, navodi se u saopštenju sefkerinskog kluba „Dragon“.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Odigran turnir u mini rukometu na renoviranom terenu u Opovu

Odigran turnir u mini rukometu na renoviranom terenu u Opovu

OPOVO, 27. maj 2024 – U okviru manifestacije „Majski dani“ u organizaciji Rukometnog kluba „Mladost“ iz Opova, održan je turnir u mini rukometu na kojem su pored domaćina učestvovale ekipe ŽRK "Jabuka" iz Jabuke, ORK „Crepaja“ i RK „Beograd“. „Odigrano je osam...

Fudbal: Borac i Tempo maksimalno na gostovanjima

Fudbal: Borac i Tempo maksimalno na gostovanjima

SAKULE / SEFKERIN, 26. maj 2024 – Borac i Tempo su zabeležili pobede na gostovanjima u Pančevu i Gaju. STARI TAMIŠ (Pančevo) – BORAC (Sakule) 1:4 (0:3); Po lepom vremenu i lošem terenu odigrana je utakmica u kojoj su Sakuljani napadali od starta i na poluvremenu...

najnovije

najčitanije