Kik boks fulkontakt: Zlato za Uroša Janjića na Prvenstvu Srbije

16/05/2023

u SPORT

Zlato za Uroša Janjića na Prvenstvu Srbije

SEFKERIN, 15. maj 2023 – Seniorski reprezentativac Srbije i član sefkerinskog kik boks kluba „Dragon“ Uroš Janjić zablistao sa najsjajnijim odličjem na Prvenstvu Srbije u disciplini borbe fulkontakt. Kanjić je osvojio zlatnu medalju i titulu šampiona države “A” klase u kategoriji do 71 kilogram.

Ovo takmičenje, koje je i izborno za reprezentaciju srpskog tima u fulkontakt disciplini, veoma uspešno je održano 13. i 14. maja u hali sportova “Ibar” u Kraljevu.

Na prvenstvu je učestvovalo 180 takmičara iz 45 srpskih klubova.

„Janjić je bio spreman, dao je sve od sebe, a tehnikom i borbom je dominirao u potpunosti. Takođe, treba podsetiti da je ove godine i na Evropskom kupu osvojio zlato i pehar u fulkontaktu“, navodi se u saopštenju sefkerinskog kluba „Dragon“.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Sportski vikend: Fudbal u Sakulama, ostali na gostovanjima

Sportski vikend: Fudbal u Sakulama, ostali na gostovanjima

Sportski vikend: Fudbal u Sakulama, ostali na gostovanjima   OPOVO, 26. maj 2023 – Za razliku od prethodnih nekoliko kola, ovog vikenda utakmice bez većeg rezultatskog značaja osim meča u Vojlovici. Radnički gostuje u Vojlovici gde ima ulogu favorita ali i...

Atletika: Viktor Lazin na Republičkom školskom prvenstvu

Atletika: Viktor Lazin na Republičkom školskom prvenstvu

Viktor Lazin na Republičkom školskom prvenstvu OPOVO, 25. maj 2023 - U prelepom ambijentu i na novom atletskom stadionu u Ćupriji održano je 24. maja Republičko školsko prvenstvo u atletici. Osnovnu školu "Zoran Petrović" iz Sakula, predstavljao je Viktor Lazin u...

najnovije

najčitanije