Kik boks fulkontakt: Zlato za Uroša Janjića na Prvenstvu Srbije

16/05/2023

u SPORT

Zlato za Uroša Janjića na Prvenstvu Srbije

SEFKERIN, 15. maj 2023 – Seniorski reprezentativac Srbije i član sefkerinskog kik boks kluba „Dragon“ Uroš Janjić zablistao sa najsjajnijim odličjem na Prvenstvu Srbije u disciplini borbe fulkontakt. Kanjić je osvojio zlatnu medalju i titulu šampiona države “A” klase u kategoriji do 71 kilogram.

Ovo takmičenje, koje je i izborno za reprezentaciju srpskog tima u fulkontakt disciplini, veoma uspešno je održano 13. i 14. maja u hali sportova “Ibar” u Kraljevu.

Na prvenstvu je učestvovalo 180 takmičara iz 45 srpskih klubova.

„Janjić je bio spreman, dao je sve od sebe, a tehnikom i borbom je dominirao u potpunosti. Takođe, treba podsetiti da je ove godine i na Evropskom kupu osvojio zlato i pehar u fulkontaktu“, navodi se u saopštenju sefkerinskog kluba „Dragon“.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Fudbal: Ozren Jovičin u timu amaterske reprezentacije Beograda

Fudbal: Ozren Jovičin u timu amaterske reprezentacije Beograda

Ozren Jovičin u timu amaterske reprezentacije Beograda SEFKERIN, 29. mart 2024 – Sefkerinac Ozren Jovičin nastupio je za fudbalsku reprezentaciju Beograda koja je odigrala utakmicu sa Slovenijom u okviru amaterskih reprezentacija. Utakmica je odigrana na terenu...

Zmajevi iz Sefkerina šampioni Evropskog kupa u Mađarskoj

Zmajevi iz Sefkerina šampioni Evropskog kupa u Mađarskoj

SEFKERIN, 25. mart 2024 – Dvorana "Arena" u gradu Mošonmađorovaru u Mađarskoj bila je domaćin Evropskog kupa u sanda fulkontakt borbama 23. i 24. marta, gde su takmičari osam država ukrstili rukavice u konkurenciji po starosnim i težinskim kategorijama. Odličan uspeh...

najnovije

najčitanije