Memorijalni turnir Aleksandar Aco Radović: U VELIKOM FINALU KOLUMBIJA I SNJEŽANA

26/10/2014

u SPORT

U VELIKOM FINALU KOLUMBIJA I SNJEŽANA
Opovo, 25. oktobar 2014;
U četvrtak 30. oktobra u velikom finalu igraće Kolumbija i Snježana, dok će se za utešnu nagradu nadmetati Samo Vas Gledamo i Nezavisni Sindikat PKB.
01

Utakmica Kolumbija – SVG, koja je za mnoge predstavljala finale pre finala, obilovala je varnicama između fudbalera i klupa oba tima. Previše nervoze uneli su i jedni i drugi, tako da smo možda videli više verbalnih nego fudbalskih duela. Ipak, i pored tvrde utakmice bilo je više izglednih prilika za popstizanje golova ali su se u tim trenucima istakla oba golmana. Meč je završen bez golova, a pobednika su odlučili penali. U prvoj seriji (po tri penala), obe ekipe su po dva puta bile precizne, dok su golmani po jednom zaustavljali udarce izvođača. Nakon toga precizni su bili i jedni i drugi, da bi u petoj seriji, igrač SVG promašio ceo gol, a precizan bio Dragan Milić i doneo finale Kolumbiji.
03

U drugom polufinalu nije bilo puno uzbuđenja. NS PKB je poveo ali su Pančevci vrlo brzo pokazali ko je gazda na terenu. Ekipa Snježane možda ne igra toliko atraktivno ali taktički besprekorno i strpljivo, tako da je rezultat na kraju susreta bio velikih 8:2 za Pančevce. Rezultat možda malo nerealan u odnosu na prikazanu igru, jer su fudbaleri PKB-a stvorili dosta prilika ali im je nedostajalo više koncentracije u završnici.
Utakmica za treće mesto se igra u četvrtak u 18:00h, a nakon nje i veliko finale turnira.
02

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Fudbal: Ozren Jovičin u timu amaterske reprezentacije Beograda

Fudbal: Ozren Jovičin u timu amaterske reprezentacije Beograda

Ozren Jovičin u timu amaterske reprezentacije Beograda SEFKERIN, 29. mart 2024 – Sefkerinac Ozren Jovičin nastupio je za fudbalsku reprezentaciju Beograda koja je odigrala utakmicu sa Slovenijom u okviru amaterskih reprezentacija. Utakmica je odigrana na terenu...

Zmajevi iz Sefkerina šampioni Evropskog kupa u Mađarskoj

Zmajevi iz Sefkerina šampioni Evropskog kupa u Mađarskoj

SEFKERIN, 25. mart 2024 – Dvorana "Arena" u gradu Mošonmađorovaru u Mađarskoj bila je domaćin Evropskog kupa u sanda fulkontakt borbama 23. i 24. marta, gde su takmičari osam država ukrstili rukavice u konkurenciji po starosnim i težinskim kategorijama. Odličan uspeh...

najnovije

najčitanije