Besni Fok: Najava Prvomajskog uranka

19/04/2023

Najava Prvomajskog uranka

BESNI FOK, 19. april 2023 – U Besnom Foku se i ove godine održava veliki Prvomajski uranak sa bogatim i raznovrsnim programom.

Manifestacija počinje 30. aprila u 20:00 časova, paljenjem logorske vatre, a nastavlja se ujutru na stadionu Fudbalskog kluba „Pionir“ i na platou oko restorana gde će po pristupačnim cenama moći da se kupi roštilj, praseće i jagnjeće pečenje. Takođe, obezbeđene su klupe i stolovi tako da gosti uranka mogu i sami pripremati hranu (kuvati ili roštiljati) po želji. Ceo događaj pratiće i muzički program.

U okviru programa biće organizovane i brojne sportske aktivnosti. U 9:00 časova počinje takmičenje za najmlađe, tako da se pozivaju roditelji da dovedu svoju decu. Za mališane su obezbeđeni sokići i užina.

Za odrasle turnir u fudbalu i košarci u zavisnosti od broja prijavljenih ekipa, a skup ekipa je u 10:00 časova. Takođe, biće organizovana takmičenja u navlačenju konopca, bacanje kugle s ramena i utakmica Debeli vs Mršavi. Za pobednike obezbeđene su vredne nagrade.

Organizator poziva sve ljude dobre volje da dođu i zajedno proslave 1. maj.

 

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku OPOVO, 19. april 2024 – Naša sugrađanka Slavica Karajović donirala je Opštinskoj narodnoj biblioteci Opovo 45 novih knjiga (15 naslova). Prilikom uručivanja knjiga, direktorka biblioteke Katarina Nikolić Ralić se zahvalila...

Kako do besplatnog putnog osiguranja preko RFZO-a

Kako do besplatnog putnog osiguranja preko RFZO-a

Tokom prošle godine izdato je 61.172 potvrde o pravu korišćenja zdravstvene zaštite u zemljama sa kojima Srbija ima ugovore. Izvor/Politika Stiže polako letnja sezona i pripreme za odmor. Bez obzira na to da li će putovati u sopstvenoj organizaciji ili preko...

najnovije

najčitanije