Fudbal: Baranđanima pripao derbi u Mramorku

03/04/2023

u SPORT

Baranđanima pripao derbi u Mramorku

OPOVO, 3. april 2023 –  Pobedom u Mramorku, Baranđani su načinili veliki korak u trci za prvo mesto i plasman u viši rang.

PROLETER (Mramorak) – RADNIČKI (Baranda) 2:3 (1:1); Odlično su Baranđani otvorili utakmicu i već u 8. minutu na asistenciju Cukuća, Dragan Sabo je bio strelac za vođstvo Radničkog. Bile su „Vrane bolji tim tokom celog poluvremena i stvorili više prilika (Sabo, Dobrić, Cukić, Dmiović) ali se, ipak na odmor odlazi u egalu jer je domaćin pogotkom Ilića u 35. minutu iz slobodnog udarca izjednačio.

Samo dva minuta nakon što se u drugom poluvremenu krenulo sa centra Radnički ponovo dolazi do prednosti. Ponovo je asistent Cukić, a strelac Uroš Purić, koji je nakon izvedenog kornera bio najviši u skoku i udarcem glavom zatresao mrežu nemoćnog golmana Krgovića.

Imao je domaćin ponovo šansu iz slobodnog udarca ali je ovog puta Babin zaustavio udarac Ilića, međutim, u 72. minutu, nakon faula u šesnaestercu Radničkog sudija Maksimović pokazuje na belu tačku, a sigurni egzekutor je dvostruki strelac Ilić. Međutim, Baranđani ne čuvaju rezultat i vrlo brzo po treći put dolaze u vođstvo. Ispucavanje lopte, brz kontra napad, Dmiović upošljava brzonogog Dobrića, kapiten majstorskim lobom savladava Krgovića za konačan rezultat i nova tri boda.

RADNIČKI: V.Babin, Petrov, D.Babin, Rakić, Radojev, Vitorović, Purić, Dmiović, Dobrić, Sabo, Cukić; igrali su još Baić, Gojčinović i Rajšić.

BUDUĆNOST (Banatski Brestovac) – OMLADINAC 1927 (Opovo) 6:2; Kako se i očekivalo Budućnost je ubedljivo savladala Opovčane i tako nastavila trku sa Baranđanima za najviši plasman. Opovčani su pretposlednji na tabeli i imaju isti broj bodova sa „fenjerašom“ Starim Tamišom, tako da im sledi grčevita borba za opstanak.

Rezultati 17. kola: Proleter – Radnički 2:3; Mundial – BSK Bavanište 1:1; Omladinac (D) – Mladost 3:2; Stari Tamiš – Jugoslavija 2:3; Budućnost – Omladinac 1927 6:2

Tabela: 1. Radnički (41); 2. Budućnost (40); 3. Jugoslavija (34); 4. Proleter (32); 5. BSK Bavanište (23); 6. Mundial (23); 7. Mladost (17); 8. Omladinac (D) (17); 9. Omladinac 1927 (8); 10. Stari Tamiš (8)

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Školski sport: Opštinsko takmičenje u atletici

Školski sport: Opštinsko takmičenje u atletici

Opštinsko takmičenje u atletici OPOVO, 23. april 2024 - Na sportskom centru u Opovu, održano je 15. aprila Opštinsko prvenstvo u atletici, za učenike od 5 do 8 razreda. Učenici su se nadmetali u sledećim disciplinama: 60m, 100m, 300m, skok uvis, skok udalj i bacanje...

Fudbal: Veliki fudbalski derbi pripao Sakuljanima

Fudbal: Veliki fudbalski derbi pripao Sakuljanima

SAKULE, 21. april 2024 – Veliki derb Druge južnobanatske lige – zapad i i velika fudbalska predstava koju su upotpunili navijači oba kluba na prepunim tribinama stadiona Sveti Nikola u Sakulama. Derbi koji verovatno odlučuje šampiona, ali treba sačekati poslednje kolo...

Nova goleada u Opovu, raspoloženi strelci Omladinca

Nova goleada u Opovu, raspoloženi strelci Omladinca

OPOVO, 21. april 2024 – Fudbaleri opovačkog Omladinca priredili su još jednu goleadu za svoje navijače. U 15. kolu Opštinske lige Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo, Omladinac je više nego ubedljivo savladao Jedinstvo iz Dubovca. OMLADINAC 1927 (Opovo) – JEDINSTVO...

najnovije

najčitanije