Čitalački klub ONB Opovo: Omiljene ekranizacije knjiga, preporuka roman Češljugar

31/03/2023

Omiljene ekranizacije knjiga, preporuka roman Češljugar

OPOVO, 31. mart 2023 – U ponedeljak, 24. marta, u opovačkoj biblioteci je održan još jedan susret Čitalačkog kluba. Prisutni ljubitelji knjige ponovo su uživali  u razgovoru i druženju i nisu skrivali zadovoljstvo što sada imaju priliku da veče provedu sa ljudima istih interesovanja, razmenjujući utiske.

I ovog puta, čulo se puno preporuka, a takođe i ideje za naredne susrete. Između ostalog, teme koje su  naročito privukle pažnju bile su omiljene ekranizacije i knjige uz koje smo se smejali.

Ovog puta, preporuka kluba je roman “Češljugar” Done Tart. Savremeni američki klasik autorke koja je dobitnica Pulicerove nagrade, sa preko stotinu izdanja, preveden na više od 30 jezika, odmah je osvojio naklonost čitalaca. Po romanu “Češljugar” 2019. godine snimljen je film.

„Pozivamo sve ljubitelje knjiga da nam se pridruže i radujemo se narednim susretima“, poručuju iz Čitalačkog kluba ONB Opovo.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Kulturni centar Opovo: Libercuatro i Neki novi tango (video)

Kulturni centar Opovo: Libercuatro i Neki novi tango (video)

Libercuatro i Neki novi tango (video) https://youtu.be/8YxOORKcn5U OPOVO, 9. jun 2024 – Tango ansambl Libercuatro po drugi put je nastupio u Opovu i ovog puta nam priredio odličan koncert pod nazivom „Neki novi tango“. Za razliku od pre četiri godine, nastupili su u...

U subotu koncert tango ansambla Libercuatro

U subotu koncert tango ansambla Libercuatro

OPOVO, 5. jun 2024 – U subotu, 8. juna (20:00h), na sceni Kulturnog centra Opovo, nastupiće poznati tango ansambl Libercuatro. Ovaj ansambl je pre četiri godine već imao uspešan koncert u Opovu u okviru projekta „Tango kroz vreme“, a ovog puta predstaviće nam projekat...

najnovije

najčitanije