Zaštita životne sredine: Potpisan ugovor za novi projekat pošumljavanja

28/03/2023

Potpisan ugovor za novi projekat pošumljavanja

BEOGRAD, 28. mart 2023 – Zamenica predsednika opštine Anka Simin Damjanov potpisala je u Ministarstvu zaštite životne sredine ugovor o sufinansiranju novog projekta pošumljavanja u cilju zaštite i očuvanja predeonog diverziteta u 2023. godini.

Zamenica predsednika opštine Anka Simin Damjanov potpisala je u Ministarstvu zaštite životne sredine ugovor o sufinansiranju novog projekta pošumljavanja; Foto/Glas Opova

„Nastavljamo sa realizacijom projekata iz oblasti zaštite životne sredine i pored sanacija divljih deponija, podjednaku pažnju posvećujemo revitalizaciji devastiranih predeonih diverziteta. Cilj ovog projekta je podizanje poljozaštitnog pojasa duž lokalnog puta Opovo – Debeljača na delu atara koji pripada opštini Opovo. Ministarstvo zaštite životne sredine sufinansira ovaj projekat sa 2,5 miliona dinara, dok će naša lokalna samouprava učestvovati sa 1.317.540 dinara“, izjavila je nakon potpisivanja ugovora Simin Damjanov.

Ukupna vrednost projekta je 3.817.540 dinara, a rok za realizaciju je 1. decembar 2023. godine.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Opštinska uprava Opovo: Paketi za novorođene bebe

Opštinska uprava Opovo: Paketi za novorođene bebe

Paketi za novorođene bebe OPOVO, 26. maj 2023 – U drugoj majskoj raspoedli paketa za novorođene bebe, Opštinska uprava Opovo uručila tri paketa za dve devojčice i jednog dečaka. Dve prinove su aprilske i jedna majska, a bebe su iz Sakula, Barande i Sefkerina.

Krug podrške: Dodeljena prva kuća na EU projektu

Krug podrške: Dodeljena prva kuća na EU projektu

Dodeljena prva kuća na EU projektu OPOVO, 25. maj 2023 - U okviru projekta „Krug podrške“, koji sprovodi opština Opovo u saradnji sa Centrom za sociajlni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku podršku Evropske unije u programu „Podrška Evropske unije...

najnovije

najčitanije