Lokalna samouprava i sport: Poklon vaučer za Ivonu Stamenović

23/03/2023

Poklon vaučer za Ivonu Stamenović

OPOVO, 23. mart 2023 – Naša mlada sugrađanka Ivona Stamenović iz Sefkerina, već neko vreme svojim rezultatima skreće pažnju sportske javnosti. Ivona je atletičarka opovačkog „Spartaka“ u pionirskoj konkurenciji i redovno se sa regionalnih, pokrajinskih i državnih takmičenja vraća sa medaljama i rekordima. Njene primarne discipline su bacanja kugle i koplja, zatim bacanje vorteksa ali i razne trkačke discipline što samo pokazuje njenu svestranost i sportski talenat.

Njeni rezultati nisu ostali nezapaženi, tako da je od strane Sportskog saveza Opštine Opovo proglašena za najbolju mlađu pionirku u 2021. i 2022. godini, a zajedno sa svojim drugaricama iz štafete 4×100 metara, dobila je priznanje najbolje ženske ekipe u 2022. godini.

Tim povodom Ivonu Stamenović i njenog trenera Nemanju Stojanovića primili su zamenica predsednika opštine Anka Simin Damjanov, načelnica Opštinske uprave Opovo Ankica Jožika i koordinator Sportskog saveza Opštine Opovo Srba Đorđević, a zamenica predsednika opštine je tom prilikom Ivoni uručila vaučer za sportsku opremu u vrednosti od 10.000 dinara.

zamenica predsednika opštine Ivoni uručila vaučer za sportsku opremu u vrednosti od 10.000 dinara;Foto/Glas Opova

„Naša dugogodišnja praksa je da pratimo klubove koji ozbiljno rade sa mlađim kategorijama, a sve sportske talente podržimo i nagradimo. Ivona je jedna od najtalentovanijih mladih sportista u našoj opštini i sa zadovoljstvom joj danas uručujemo ovaj vaučer sa željom da nastavi sa dobrim rezultatima i uspesima“, izjavila je Simin Damjanov.

Ivona se zahvalila na podršci i poklonu i istakla da joj je drago što se njeni rezultati prate, a svakako će nastaviti vredno da trenira kako bi i u budućnosti nastavila sa žetvom medalja.

Podsetimo, Ivona je prošle godine u disciplini bacanja kugle osvojila prva mesta na Okružnom školskom u Vršcu i Međuokružnom prvenstvu u Novom Sadu. Bila je druga na Republičkom školskom u Kraljevu, dok je na SOŠOV-u u Zrenjaninu bila prva. Osvojila je zlatnu medalju na Prvenstvu Vojvodine u Sremskoj Mitrovici, bronzu na dvoranskom i otvorenom prvenstvu Srbije, zatim srebrne medalje u bacanju vorteksa na Prvenstvu Vojvodine i višeboju na Prvenstvu Srbije. Takođe, osvajala je medalje i u disciplinama trčanja na raznim takmičenjima.

Sa dobrim rezultatima nastavila je i u 2023. godini. Na državnom Kupu u bacačkim disciplinama, u disciplini bacanja koplja za starije pionirke i konkurenciji 41 takmičarke, Ivona je osvojila srebrnu medalju i oborila svoj lični rekord.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Opštinska uprava Opovo: Paketi za novorođene bebe

Opštinska uprava Opovo: Paketi za novorođene bebe

Paketi za novorođene bebe OPOVO, 26. maj 2023 – U drugoj majskoj raspoedli paketa za novorođene bebe, Opštinska uprava Opovo uručila tri paketa za dve devojčice i jednog dečaka. Dve prinove su aprilske i jedna majska, a bebe su iz Sakula, Barande i Sefkerina.

Krug podrške: Dodeljena prva kuća na EU projektu

Krug podrške: Dodeljena prva kuća na EU projektu

Dodeljena prva kuća na EU projektu OPOVO, 25. maj 2023 - U okviru projekta „Krug podrške“, koji sprovodi opština Opovo u saradnji sa Centrom za sociajlni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku podršku Evropske unije u programu „Podrška Evropske unije...

najnovije

najčitanije