Lokalna samouprava: Održan sastanak sa predstavnicima verskih zajednica

22/03/2023

Održan sastanak sa predstavnicima verskih zajednica

OPOVO, 22. mart 2023 – Pred raspisivanje opštinskog konkursa za finansiranje projekata verskih zajednica, lokalna samouprava je organizovala radni sastanak sa predstavnicima verskih zajednica, odnosno, pravoslavnih crkvenih opština iz Opova, Sakula, Barande i Sefkerina, i katoličke crkvene župe Opovo. Ispred lokalne samouprave sastanak su vodili zamenica predsednika opštine Anka Simin Damjanov, pomoćnik predsednika opštine Nebojša Kovačević i načelnica Opštinske uprave Opovo Ankica Jožika.
Teme sastanka su bili planirani projekti u 2023. godini i efikasni načini njihove realizacije i sufinansiranja.

 

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Opštinska uprava Opovo: Paketi za novorođene bebe

Opštinska uprava Opovo: Paketi za novorođene bebe

Paketi za novorođene bebe OPOVO, 26. maj 2023 – U drugoj majskoj raspoedli paketa za novorođene bebe, Opštinska uprava Opovo uručila tri paketa za dve devojčice i jednog dečaka. Dve prinove su aprilske i jedna majska, a bebe su iz Sakula, Barande i Sefkerina.

Krug podrške: Dodeljena prva kuća na EU projektu

Krug podrške: Dodeljena prva kuća na EU projektu

Dodeljena prva kuća na EU projektu OPOVO, 25. maj 2023 - U okviru projekta „Krug podrške“, koji sprovodi opština Opovo u saradnji sa Centrom za sociajlni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku podršku Evropske unije u programu „Podrška Evropske unije...

najnovije

najčitanije