Opština Opovo: Poziv za učešće u anketi za izbegla i interno raseljena lica koja žive na teritoriji opštine Opovo

16/03/2023

Poziv za učešće u anketi za izbegla i interno raseljena lica koja žive na teritoriji opštine Opovo

Opovo, 16. mart 2023
Lokalna samouprava poziva sva izbelga i interno raseljena lica koja žive na teritoriji opštine Opovo da učestvuje u anketi. Anketu možete popuniti u mesnim kancelarijama (Barandi, Sakulama, Sefkerinu) i Upravi opštine Opovo od 17.03.2023. godine.
Anketa je informativnog karaktera i sprovodi se u svrhu prikupljanja i pravljenja nove baze podataka na teritoriji opštine Opovo zarad lakše i efikasnije saradnje građana i Povereništva za izbeglice i interno raseljenih lica.
Ovim putem pozivamo sve ljude dobre volje da nam pomognu u sprovođenju ankete kojom čemo olakšati i poboljšati komunikaciju između Povereništva, izbeglih i interno raseljenih. Obavestite svoje komšije, rođake, prijatelje da popune anketu i samim tim daju doprinos ovoj akciji.
Za više informacija možete se obratiti u Upravi opštine Opovo ili pozivom na broj (0652685490) Nenad.

Obrazac za popunjavanje možete preuzeti OVDE

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Održana 31. sednica Skupštine opštine Opovo

Održana 31. sednica Skupštine opštine Opovo

Održana 31. sednica Skupštine opštine Opovo OPOVO, 28. novembar 2023 – Na 31. sednici Skupštine opštine Opovo, odbornici su usvojili sve četiri tačke dnevnog reda. Usvojena je Odluka o utvrđivanju prosečnih cena kvadratnog metra odgovarajućih nepokretnosti za...

najnovije

najčitanije