Opštinsko udruženje penzionera Opovo: Proslava Dana žena u trećem dobu (video)

09/03/2023

Proslava Dana žena u trećem dobu 

Tradicionalno, Opštinsko udruženje penzionera Opovo osmomartovski praznik Dan žena proslavlja u hotelu Stari Banat. Opovački penzioneri su pokazali da treće doba nije prepreka za dobru zabavu, tako da je uz muziku i igru bilo izuzetno veselo, a raspoloženje na visokom nivou.

Na druženju penzionera prisutstvovali su predsednik opštine Opovo Miloš Markov i njegova zamenica Anka Simin Damjanov. Predsednik Opštinskog udruženja penzionera Žika Nestorović se zahvalio predstavnicima lokalne samouprave na podršci koju redovnu pružaju njihovoj organizaciji.

predsednik opštine je pozdravio prisutne i poželeo im još puno ovakvih druženja i proslava; Foto/Glas Opova

„Tokom svih ovih godina, tako i ove godine okupljamo se ovde za 8. mart gde proslavljamo Dan žena. Puno je ljudi, veselo je, ljudi imaju energije i druže se, a ovakvu proslavu ne bi mogli da upriličimo i organizujemo bez pomoći naše lokalne samouprave i predsednika opštine i hvala im na tome“, poručio je za Glas Opova Žika Nestorović.

S druge strane, predsednik opštine je pozdravio prisutne i poželeo im još puno ovakvih druženja i proslava.

“Danas je ceo dan u znaku pažnje prema ženama kao Međunarodni dan žena, tako da smo ceo dan imali veliki broj aktivnosti, koje smo mi kao lokalna samouprava sproveli ali i sama udruženja građana koja su organizovala događaje. Večeras se nalazimo na proslavi Opštinskog udruženja penzionera, koja tradicionalno organizuje ovu proslavu 8. marta. Imali smo priliku da vidimo da ima izuzetno puno ljudi, atmosfera je jako pozitivna i ja im želim da uvek tako ostane i da i na ovaj način se druže, obeležavaju i proslavljaju“, izjavio je Markov.

Tokom dana predsednik opštine je priredio prijem za radnice Opštinske uprave Opovo i posetio opštinska udruženja žena u Opovu, Sakulama i Sefkerinu.

 

Sa udruženjima žena u opštini Opovo; Foto/Glas Opova


MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

ОPOVO, 23. april 2024 - Završna konferencija projekta „Krug podrške“ održana je 22. aprila u sali Kulturnog centra Opovo. Projekat „Krug podrške“ je realizovala opština Opovo u saradnji sa Centrom za socijalni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku...

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku OPOVO, 19. april 2024 – Naša sugrađanka Slavica Karajović donirala je Opštinskoj narodnoj biblioteci Opovo 45 novih knjiga (15 naslova). Prilikom uručivanja knjiga, direktorka biblioteke Katarina Nikolić Ralić se zahvalila...

najnovije

najčitanije