Opštinsko udruženje penzionera Opovo: Proslava Dana žena u trećem dobu (video)

09/03/2023

Proslava Dana žena u trećem dobu 

Tradicionalno, Opštinsko udruženje penzionera Opovo osmomartovski praznik Dan žena proslavlja u hotelu Stari Banat. Opovački penzioneri su pokazali da treće doba nije prepreka za dobru zabavu, tako da je uz muziku i igru bilo izuzetno veselo, a raspoloženje na visokom nivou.

Na druženju penzionera prisutstvovali su predsednik opštine Opovo Miloš Markov i njegova zamenica Anka Simin Damjanov. Predsednik Opštinskog udruženja penzionera Žika Nestorović se zahvalio predstavnicima lokalne samouprave na podršci koju redovnu pružaju njihovoj organizaciji.

predsednik opštine je pozdravio prisutne i poželeo im još puno ovakvih druženja i proslava; Foto/Glas Opova

„Tokom svih ovih godina, tako i ove godine okupljamo se ovde za 8. mart gde proslavljamo Dan žena. Puno je ljudi, veselo je, ljudi imaju energije i druže se, a ovakvu proslavu ne bi mogli da upriličimo i organizujemo bez pomoći naše lokalne samouprave i predsednika opštine i hvala im na tome“, poručio je za Glas Opova Žika Nestorović.

S druge strane, predsednik opštine je pozdravio prisutne i poželeo im još puno ovakvih druženja i proslava.

“Danas je ceo dan u znaku pažnje prema ženama kao Međunarodni dan žena, tako da smo ceo dan imali veliki broj aktivnosti, koje smo mi kao lokalna samouprava sproveli ali i sama udruženja građana koja su organizovala događaje. Večeras se nalazimo na proslavi Opštinskog udruženja penzionera, koja tradicionalno organizuje ovu proslavu 8. marta. Imali smo priliku da vidimo da ima izuzetno puno ljudi, atmosfera je jako pozitivna i ja im želim da uvek tako ostane i da i na ovaj način se druže, obeležavaju i proslavljaju“, izjavio je Markov.

Tokom dana predsednik opštine je priredio prijem za radnice Opštinske uprave Opovo i posetio opštinska udruženja žena u Opovu, Sakulama i Sefkerinu.

 

Sa udruženjima žena u opštini Opovo; Foto/Glas Opova


pročitajte još i

PU Bambi: Obaveštenje o upisu dece za radnu 2023-2024. godinu

PU Bambi: Obaveštenje o upisu dece za radnu 2023-2024. godinu

Obaveštenje o upisu dece za radnu 2023-2024. godinu OPOVO, 24. mart 2023 - Upis dece za radnu 2023-2024. godinu u PU „Bambi“ vršiće se od 01.04. – 30.04.2023. godine. Upis dece u Predškolsku ustanovu ,,Bambi'' Opovo vršiće se elektronskim putem, popunjavanjem...

najnovije

najčitanije