Čitalački klub ONB Opovo: Učesnici preporučili knjigu Vudi Alena „Apropo ničega“

01/03/2023

Učesnici preporučili knjigu Vudi Alena „Apropo ničega“

OPOVO, 1. mart 2023 – U opovačkoj biblioteci je u ponedeljak održan prvi sastanak Čitalačkog kluba ONB Opovo. Prisutni ljubitelji knjige bili su veoma raspoloženi da podele svoje utiske i čitalačka iskustva.

Čulo se dosta preporuka, puno različitih dojmova, razgovaralo o omiljenim piscima i najdražim knjigama, kao i o tome šta je trenutno aktuelno medju ljubiteljima književnosti.

Takođe, bilo je zanimljivo čuti koje bi naslove čitaoci voleli da nađu u našoj biblioteci. Prisutne dame posebno je zainteresovala autobiografija Vudi Alena  “Apropo ničega”, o kojoj je naročito inspirativno pričala jedna čitateljka i koju možete naći u našoj biblioteci pa su se složile da ovog puta pomenuta knjiga bude preporuka kluba, što će se nastaviti kao praksa prilikom svakog susreta.

Susret je prošao u izuzetno prijatnoj atmosferi, članovi su prepuni pozitivnih utisaka, raduju se narednom susretu i pozivaju i ostale pasionirane čitaoce da se pridruže i uživaju u večerima u kojima mogu da podele zajedničku ljubav prema pisanoj reči.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Čitalački klub ONB Opovo: Veče poezije i „Godine vrana“

Čitalački klub ONB Opovo: Veče poezije i „Godine vrana“

Veče poezije i „Godine vrana“ OPOVO, 23. april 2024 - Na sastanku čitalačkog kluba, sinoć je bila posebno lepa atmofera. Učesnice su recitovale poeziju i uživale slušajući. Čulo se mnogo lepih pesama, podsetilo na neke koje smo voleli i veče je pokrenulo nežna...

najnovije

najčitanije