Čitalački klub ONB Opovo: Učesnici preporučili knjigu Vudi Alena „Apropo ničega“

01/03/2023

Učesnici preporučili knjigu Vudi Alena „Apropo ničega“

OPOVO, 1. mart 2023 – U opovačkoj biblioteci je u ponedeljak održan prvi sastanak Čitalačkog kluba ONB Opovo. Prisutni ljubitelji knjige bili su veoma raspoloženi da podele svoje utiske i čitalačka iskustva.

Čulo se dosta preporuka, puno različitih dojmova, razgovaralo o omiljenim piscima i najdražim knjigama, kao i o tome šta je trenutno aktuelno medju ljubiteljima književnosti.

Takođe, bilo je zanimljivo čuti koje bi naslove čitaoci voleli da nađu u našoj biblioteci. Prisutne dame posebno je zainteresovala autobiografija Vudi Alena  “Apropo ničega”, o kojoj je naročito inspirativno pričala jedna čitateljka i koju možete naći u našoj biblioteci pa su se složile da ovog puta pomenuta knjiga bude preporuka kluba, što će se nastaviti kao praksa prilikom svakog susreta.

Susret je prošao u izuzetno prijatnoj atmosferi, članovi su prepuni pozitivnih utisaka, raduju se narednom susretu i pozivaju i ostale pasionirane čitaoce da se pridruže i uživaju u večerima u kojima mogu da podele zajedničku ljubav prema pisanoj reči.

pročitajte još i

Kultura: Galerija u Opovu dobila donaciju od 39 ramova

Kultura: Galerija u Opovu dobila donaciju od 39 ramova

Galerija u Opovu dobila donaciju od 39 ramova OPOVO, 23. mart 2023 - Jelena Kosanović Dorogi i njen suprug Ivan Dorogi donirali su Galeriji „Jovan Popović“ 39 ramova različitih formata. Ramovi su danas dopremljeni u biblioteku, a donatore je primila direktorka ONB...

Bioskop: Meda sa severa (4) i Indigo kristal

Bioskop: Meda sa severa (4) i Indigo kristal

Meda sa severa (4) i Indigo kristal OPOVO, 21. mart 2023 – U sredu, 29. marta, na programu Kulturnog centra Opovo su dve bioskopske projekcije. Animirani film za decu „Meda sa severa (4) – Porodično putovanje“ (18:00h) i domaći igrani film „Indigo kristal“ (20:00h)....

najnovije

najčitanije