Vesele domaćice – Dom zdravlja Opovo: MIKROTALASNA PEĆ ZA ZDRAVSTVENU AMBULANTU U BARANDI

16/10/2014

MIKROTALASNA PEĆ ZA ZDRAVSTVENU AMBULANTU U BARANDI
Baranda, 16. oktobar 2014;
Kao što je pre neki dan bilo najavljeno od strane kapitena ekipe „Vesele domaćice“ Save Lazina, mikrotalasnu peć – nagradu za osvojeno drugo mesto na velikom takmičenju manifestacije „Izađi mi na teglu“, članovi ekipe poklonili su Zdravstvenoj ambulanti u Barandi.
DSC_0124

Povodom uručenja ove donacije direktorka Doma zdravlja Opovo dr Sofija Popović izrazila je zahvalnost za ovaj lepi gest, a pored zaposlenih u ambulanti i članova ekipe, primopredaji poklona je prisustvovao i predsednik opštine Milorad Soldatović.
DSC_0126

– Koristim priliku da čestitam Savi i njegovim domaćicama na lepom uspehu i još boljoj prezentaciji i medijskoj afirmaciji naše opštine na ovom velikom takmičenju, rekao je predsednik opštine. S druge strane, ovo je gest vredan pažnje i ovakve građanske inicijative su pravi način kako i građani, naravno u zavisnosti od svojih mogućnosti, mogu pomoći svome mestu i zajednici, istakao je Soldatović.
DSC_0131

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije