Košarka: Pioniri Opova obezbedili plasman u drugi krug KSV prvenstva

30/01/2023

u SPORT

Pioniri Opova obezbedili plasman u drugi krug KSV prvenstva
OPOVO, 30. januar 2023 – Pobedom u poslednjem kolu Regionalne KSV lige, grupa C, Opovčani su obezbedili plasman u drugi krug takmičenja.
OPOVO 99 – PBC 64 (Bela Crkva) 69:62 (18:16; 17:17; 24:12; 10:17)Odlična igra tokom celog meča, Opovčani su kontrolisali rezultat i vodili celu utakmicu. U prvom poluvremenu egal i minimalnih dva poena prednosti za domaćina. Treća četvrtina je bila presudna koju su Opovčani dobili 24:12. Na kraju malo opuštanje tako da je rival smanjio razliku.
„Sve igrače bih pohvalio, požrtvovana, borbena i agresivna igra po celom terenu što je rezultiralo sa dosta lakih poena iz kontranapada. Nedeljkov je ponovo predvodio ekipu sa 25 poena, a istakao se i Nikola Đukic sa 14 poena. Zahvalio bih se i publici koja nas je opet podržala u velikom broju i ispunila salu. Ovi momci su to i zaslužili svojom igrom. Idemo u drugi krug takmičenja i prenosimo pet bodova“, izjavio je po završetku meča trener Opova Dejan Fogl.
OPOVO 99: P.Pantović, Humbal, A.Pantović, A.Đukić, N.Đukić, Tomović, Nedeljkov, Spasojević, Stankov, Spasić, Pejčinović, Stanišić.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Fudbal: Ozren Jovičin u timu amaterske reprezentacije Beograda

Fudbal: Ozren Jovičin u timu amaterske reprezentacije Beograda

Ozren Jovičin u timu amaterske reprezentacije Beograda SEFKERIN, 29. mart 2024 – Sefkerinac Ozren Jovičin nastupio je za fudbalsku reprezentaciju Beograda koja je odigrala utakmicu sa Slovenijom u okviru amaterskih reprezentacija. Utakmica je odigrana na terenu...

Zmajevi iz Sefkerina šampioni Evropskog kupa u Mađarskoj

Zmajevi iz Sefkerina šampioni Evropskog kupa u Mađarskoj

SEFKERIN, 25. mart 2024 – Dvorana "Arena" u gradu Mošonmađorovaru u Mađarskoj bila je domaćin Evropskog kupa u sanda fulkontakt borbama 23. i 24. marta, gde su takmičari osam država ukrstili rukavice u konkurenciji po starosnim i težinskim kategorijama. Odličan uspeh...

najnovije

najčitanije