E usluge i poljoprivreda: Dodeljeni parametri zainteresovanim korisnicima za aplikaciju eAgrar

26/01/2023

Dodeljeni parametri zainteresovanim korisnicima za aplikaciju eAgrar
Opovo, 26. Januar 2023
Institut Tamiš je  u sredu 25. januara u periodu od 8h do 14h u maloj sali Info centra u Opovu, organizovao dodelu  parametara eID broja i korisnicima pružio pomoć oko aktivacije aplikacije Consent ID na mobilnom telefonu, u cilju boljeg upoznavanja sa novom vstom eusluge pod nazivom eAgrar.
Dodeljeno je parametara za više od trideset korisnika u Opovu, što je sasvim zadovoljavajući broj, kažu u opštinskoj upravi i institutu Tamiš.

Dodeljeni parametri zainteresovanim korisnicima za aplikaciju eAgrar; Foto/Glas Opova

 

Ministarka poljoprivrede Jelena Tanasković izjavila je juče da je za sedam dana više od 10.000 poljoprivrednih proizvođača preuzelo parametre za svoj eID broj i pozvala sve poljoprivrednike da odu do pošte ili najbliže poljoprivredne savetodavne i stručne službe i završe taj prvi korak za pristup platformi eAgrar.
Novi informacioni sistem eAgrar koji će sa radom početi na proleće ove godine, uvodi se u cilju modernizacije i ubrzanja procesa upisa podataka, promene podataka u Registru poljoprivrednih gazdinstava (RPG), kao i odobravanja i isplate podsticaja u poljoprivredi, kažu u ministarstvu.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije