Vremenske prilike: Toplije i oblačno, ponegde kiša – do 12 stepeni

23/01/2023

Toplije i oblačno, ponegde kiša – do 12 stepeni

Srbija, 23. januar 2023
Danas malo toplije, biće oblačno, mestimično s kišom, na planinama sa snegom. Duvaće košava. Jutarnja temperatura od 1 do 5, najviša dnevna od 6 do 12 stepeni. Ujutru i pre podne na jugozapadu i zapadu, a od sredine dana i u ostalim krajevima mestimično sa kišom, na planinama sa susnežicom i snegom. Više padavina se očekuje na jugozapadu i jugu sa količinom od 15 do 30 mm za 24 časa. Vetar slab i umeren, u planinskim predelima i u košavskom području i jak, istočni i jugoistočni. Jutarnja temperatura od 1 do 5 , a najviša dnevna od 6 do 12 stepeni.

U Beogradu oblačno, popodne kiša, temperatura do 5 stepeni. U utorak oblačno, u nižim predelima mestimično sa kišom i susnežicom, na planinama sa snegom. Vetar slab i umeren, na severu i istoku jak, istočni i jugoistočni, posle podne i uveče u slabljenju. Najniža temperatura od 1 do 4, najviša dnevna od 2 do 6 stepeni.
sredu ujutru magla ili niska oblačnost. Tokom dana umereno do potpuno oblačno u većini krajeva suvo, samo u brdsko-planinskim predelima južne Srbije ponegde sa slabim snegom. Vetar slab i umeren, istočni i jugoistočni. Najniža temperatura od -1 do 2, najviša od 3 do 6 stepeni.
četvrtak ujutru magla ili niska oblačnost. Tokom dana umereno do potpuno oblačno u većini krajeva suvo, samo u brdsko-planinskim predelima južne Srbije ponegde sa slabim snegom.
Vetar slab i umeren, istočni i jugoistočni. Najniža temperatura od -2 do 1, najviša od 2 do 5 stepena

pročitajte još i

Vremenske prilike: Do 10. februara ledeni dani

Vremenske prilike: Do 10. februara ledeni dani

Do 10. februara ledeni dani Srbija, 7. februara 2023 Republički hidrometeorloški zavod upozorio je da se na području Srbije od danas do 10. februara očekuju jak jutarnji mraz i ledeni dani. Tokom većeg dela ove sedmice u jutarnjim satima očekuje se umeren i jak mraz...

najnovije

najčitanije