RHMZ: Tamiš, Nera, Zapadna Morava i Ibar, u porastu u naredna dva dana

22/01/2023

Tamiš, Nera, Zapadna Morava i  Ibar, u porastu u naredna dva dana

Beograd/Srbija, 22. januara 2023
(Tanjug) – Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) upozorio je danas da će se na Savi kod Šapca vodostaj u naredna 24 sata kretati oko granice vanredne odbrane od poplava, a zatim će preći u manje opadanje.
Na Tamišu kod h.s. Jaša Tomić vodostaj će biti u porastu do 25. januara i kretaće se iznad granice redovne odbrane od poplava. Na Neri kod h.s. Kusić vodostaj će biti u porastu tokom 23./24. januara i prevazići će granicu redovne odbrane od poplava, navodi RHMZ.

Na gornjem toku Zapadne Morave sa pritokama tokom 23./24. januara vodostaji će biti u porastu sa mogućnošću dostizanja upozoravajućih nivoa, objavljeno je na sajtu RHMZ-a. Na Ibru sa pritokama tokom 23./24. januara vodostaji će biti u porastu i kretaće se iznad granica odbrane od poplava.

pročitajte još i

Pčelarstvo: Potkonjak održao interesantno predavanje

Pčelarstvo: Potkonjak održao interesantno predavanje

Potkonjak održao interesantno predavanje Opovo, 17 januar 2023U maloj sali kulturnog centra u Opovu sinoć je održano interesantno predavanje o pčelarstvu pod nazivom „Tehnika pčelarenja košnicama DB 12 na komercijalnom pčelinjaku od 3.000 košnica u Nemačkoj“ ....

najnovije

najčitanije