Poziv zainteresovanim učesnicima: Bogojavljansko plivanje za Časni krst 19. januara

13/01/2023

Bogojavljansko plivanje za Časni krst 19. januara

Opovo, 13. januar 2023 – Srpska pravoslavna opština Opovo po drugi put organizuje Bogojavljansko plivanje za Časni krst i tim povodom je izdala saopštenje za javnost.

„Na Bogojavljenje, 19. januara, održace se po drugi put plivanje za Časni krst, na Tamišu, na glavnoj plaži. Pozivamo vas, da se saberemo u hramu, odakle ćemo litijom, svečano krenuti ka obali reke.
Ukoliko neko želi da pliva za Časni krst, može da se prijavi kod Uprave Srpske Pravoslavne Parohije u Opovu na broj telefona 064/6848977“, navodi se u saopštenju namesnika opovačkog i protonamesnika Željka Milovanova.

Svi koji žele da se prijave i plivaju moraju obavezno dostaviti zdravstveno uverenje.

pročitajte još i

Pčelarstvo: Predavanje u nedelju

Pčelarstvo: Predavanje u nedelju

Predavanje u nedelju Opovo, 30 januar 2023 Pčelarsko udruženje “Amorfa” iz Opova obaveštava sve zainteresovane pčelare da će se 05. februara, u nedelju sa početkom u 18h u Sali Info centra, održati  debata na temu: ,,Rojeva matica i druge urbane legenda Balkaskog...

Urbanizam: Da li znate u kojoj ste poreskoj zoni

Urbanizam: Da li znate u kojoj ste poreskoj zoni

Da li znate u kojoj ste poreskoj zoni   OPOVO, 29. januar 2023 - Za potrebe utvrđivanja prosečne cene kvadratnog metra odgovarajućih nepokretnosti kao elemenata za utvrđivanje osnovice poreza na imovinu, teritoriju opštine Opovo čine četiri zone opredeljene prema...

najnovije

najčitanije