Posadi svoj hlad: Nove sadnice u Sakulama i Barandi

03/01/2023

Nove sadnice u Sakulama i Barandi

 

SAKULE / BARANDA, 3. januar 2023 – Projekat „Posadi svoj hlad“, koji sprovodi ekološka organizacija Let’s do it Serbia a u kojem učestvuje i naša opština, nakon Opova i Sefkerina nastavljen je u Sakulama i Barandi gde je u parkovima posađeno još 150 sadnica crvenog hrasta, po 75 u svakom mestu.

U Sakulama je akcija sprovedena poslednjeg dana 2022. godine, u organizaciji Saveta mesne zajednice Sakule.

Baranđani su svoju akciju organizovali nakon novogodišnjih praznika uz učešće većeg broja volontera, a organizator se u ime svih učesnika zahvalio Udruženju penzionera Baranda i SZR „Friško“, koji su pripremili posluženje za sve učesnike akcije.

Nove sadnice u Sakulama i Barandi 1; Foto/Glas Opova

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Opštinska uprava Opovo: Paketi za novorođene bebe

Opštinska uprava Opovo: Paketi za novorođene bebe

Paketi za novorođene bebe OPOVO, 26. maj 2023 – U drugoj majskoj raspoedli paketa za novorođene bebe, Opštinska uprava Opovo uručila tri paketa za dve devojčice i jednog dečaka. Dve prinove su aprilske i jedna majska, a bebe su iz Sakula, Barande i Sefkerina.

Krug podrške: Dodeljena prva kuća na EU projektu

Krug podrške: Dodeljena prva kuća na EU projektu

Dodeljena prva kuća na EU projektu OPOVO, 25. maj 2023 - U okviru projekta „Krug podrške“, koji sprovodi opština Opovo u saradnji sa Centrom za sociajlni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku podršku Evropske unije u programu „Podrška Evropske unije...

najnovije

najčitanije