Skupština opština Opovo: Održana poslednja ovogodišnja sednica lokalnog parlamenta

29/12/2022

Održana poslednja ovogodišnja sednica lokalnog parlamenta

 

OPOVO, 29. decembar 2022 – Na 24. sednici Skupštine opštine Opovo, ujedno i poslednjoj u ovoj godini, na dnevnom redu je bila samo jedna tačka, koja je i usvojena: Predlog Rešenja o davanju saglasnosti na Program poslovanja JP „Mladost“ Opovo za 2023. godinu, a Program je obrazložio vd direktor komunalnog preduzeća Slavko Mančev.

Srećnu Novu 2023. godinu, kao i kvalitetan i uspešan rad u narednoj godini, odbornicima su poželeli predsednik opštine Miloš Markov, predsednik Skupštine opštine Opovo Nenad Josić i šef odborničke grupe Srpske napredne stranke Predrag Ginculj.

Sednica lokalnog parlamenta; Foto/Glas Opova

Ginculj je i kao pokrajinski poslanik, za govornicom podneo izveštaj sa sednice Pokrajinskog parlamenta na kojoj je usvojen pokrajinski budžet za 2023. godinu. Ginculj je istakao da je ovo rekordan budžet i da su u svim oblastima opredeljena značajno veća sredstva u odnosu na prethodne godine, što će biti dobra prilika za našu lokalnu samoupravu na konkursima u narednoj godini.

Predsednik opštine Miloš Markov je godinu koju ispraćamo ocenio kao vrlo uspešnu za rad lokalne samouprave, s obzirom na projekte koji su realizovani, bilo da se radi o budžetskim sredstvima naše opštine ili sufinansirajućim sredstvima Republičke i Pokrajinske vlade, a taj trend i praksa svakako će se nastaviti i u narednoj godini.

Po završetku sednice za odbornike je priređen novogodišnji koktel.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije - Ogledalo ljudske svesti https://youtu.be/U2GP1e6RBI8?si=8NqwgQnKwzig7pEs OPOVO, 15. april 2024 - Ekološki problem sa kojim se suočava veći deo naše planete kao i naša država, ne zaobilazi ni našu opštinu. To je nekontrolisano odlaganje komunalnog...

najnovije

najčitanije