Lokalna samouprava: Računarska oprema i aparat za droga test Policijskoj stanici Opovo (video)

29/12/2022

Računarska oprema i aparat za droga test Policijskoj stanici Opovo 

 

OPOVO, 29. decembar 2022 – U okviru podrške lokalne samouprave Policijskoj stanici Opovo, predsednik opštine Miloš Markov i njegova zamenica Anka Simin Damjanov uručili su aparat za droga test i komplet računarske opreme.

Predsednik opštine je ukazao na dobru saradnju lokalne samouprave sa policijskom stanicom, a da je donacija rezultat opštinskog programa bezbednosti u saobraćaju.

„Naša lokalna samouprava i Policijska stanice Opovo godinama unazad imaju dobru saradnju. Jedan od produkta te saradnje je i ovo danas što vidimo, računarska oprema koju je lokalna samouprava obezbedila i droga test, kao jednu od novina u saobraćaju za šta je, nažalost, iskazana potreba. Mi smo uspeli da iz sredstava za bezbednost saobraćaja koja ide od naplate kazni gde se jedan deo zadržava u našem budžetu, obezbedimo sredstva za jedan droga test. U pitanju je jedan moderan aparat čime će se modernizovati saobraćajna policija naše policijske stanice, a pre svega unapredimo bezbednost naših sugrađana“, izjavio je Markov.

Predsednik opštine Miloš Markov i njegova zamenica Anka Simin Damjanov uručili su aparat za droga test i komplet računarske opreme; Foto/Glas Opova

Komandir Policijske stanice Goran Spasić je istakao važnost donirane opreme u budućem radu saobraćajne policije.

„U ime načelnika Policijske uprave Pančevo, pukovnika policije Stevana Čigoje, kao i u moje lično ime, zahvaljujem se Opštini Opovo na čelu sa predsednikom opštine Miošem Markovim, na doniranoj opremi koja je od velike važnosti za rad Policijske stanice Opovo, koja će kasnije doprineti većoj bezbednosti u saobraćaju na putevima koje pokriva Policijska stanica Opovo“, rekao je Spasić.

Kako su akteri ovog događaja istakli, ova oprema će značajno unaprediti rad Policijske stanice Opovo i bezbednosti u saobraćaju.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije - Ogledalo ljudske svesti https://youtu.be/U2GP1e6RBI8?si=8NqwgQnKwzig7pEs OPOVO, 15. april 2024 - Ekološki problem sa kojim se suočava veći deo naše planete kao i naša država, ne zaobilazi ni našu opštinu. To je nekontrolisano odlaganje komunalnog...

najnovije

najčitanije