Posadi svoj hlad: U Opovu 75 novih sadnica crvenog hrasta

28/12/2022

U Opovu 75 novih sadnica crvenog hrasta

OPOVO, 28. decembar 2022 – I ove godine Opština Opovo se pridružila projektu „Posadi svoj hlad“, koji sprovodi ekološka organizacija Let’s do it Serbia.

Akciju su sproveli radnici Opštine Opovo, Mesne zajednice Opovo i Javnog preduzeća Mladost, i tom prilikom je posađeno 75 mladica crvenog hrasta u opovačkom parku, naselju Kertiz i na platou ispred Opštinske uprave Opovo.

Posadi svoj hlad; Foto/Glas opova

„U okviru ekološkog programa lokalne samouprave kontinirano sprovodimo ovakve i slične akcije preko cele godine, bilo da se radi o samostalnim akcijama Inspekcije za zaštitu životne sredine Opštinske uprave Opovo ili podršci ekološkim organizacijama i pojedincima. Sa pošumljavanjem i ozelenjavanjem nastavljamo i naredne godine, kao i sa drugim važnim projektima iz oblasti zaštite životne sredine“, izjavio je predsednik Skupštine opštine Opovo Nenad Josić.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije