Nagradna igra; Novina u igri “Uzmi račun i pobedi”

25/12/2022

Nagradna igra: Novina u igri “Uzmi račun i pobedi”
Srbija, 25. Decembar 2022
Građani Srbije od danas će moći da skeniraju račune za nagradnu igru “Uzmi račun i pobedi”, čija je vrednost 1,7 miliona evra, rekao je danas ministar finansija Srbije Siniša Mali.

On je, najavljujući početak te nagrade igre, rekao da će građani od danas moći da skinu aplikaciju za mobilne telefone za skeniranje QR kodova računa.

Umesto standardnih koverata, kako je rekao, od sada će se prilikom učestvovanja u igri, koristiti QR kodovi koji će moći da se skeniraju mobilnim telefonom putem aplikacije, a shodno novom sistemu fiskalizacije.

Aplikacija je prilagođena za sve mobilne telefone, a građani se, prilikom skidanja aplikacije mogu registrovati tako što će ostaviti svoje podatke. Putem jedne aplikacije moguće je napraviti pet pojedinačnih naloga sa kojeg se skupljaju računi za učešće u nagradnoj igri.

“Ovo radimo da bismo podigli svest građana, da se sa nama zajedno bore protiv sive ekonomije. Novina je što je svaki račun zapravo tiket”, rekao je Mali.

Mali je rekao da je novina to što ne postoji ograničenje u iznosu računa koji se skenira, kao što je to bilo prethodne godine kada je najmanji iznos računa morao da bude 100 dinara. Prvo izvlačenje nagrađenih obaviće se 28. januara, a drugo 25. februara.

Nagrada ove godine iznosi 1,7 miliona evra, odnosno kako je Mali rekao vrednost 10 stanova.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

ОPOVO, 23. april 2024 - Završna konferencija projekta „Krug podrške“ održana je 22. aprila u sali Kulturnog centra Opovo. Projekat „Krug podrške“ je realizovala opština Opovo u saradnji sa Centrom za socijalni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku...

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku OPOVO, 19. april 2024 – Naša sugrađanka Slavica Karajović donirala je Opštinskoj narodnoj biblioteci Opovo 45 novih knjiga (15 naslova). Prilikom uručivanja knjiga, direktorka biblioteke Katarina Nikolić Ralić se zahvalila...

najnovije

najčitanije