Kreativni klub ONB Opovo: Održano 50 kreativnih radionica u 2022. godini

24/12/2022

Održano 50 kreativnih radionica u 2022. godini
OPOVO, 24. decembar 2022 – Izložbom radova u Opštinskoj narodnoj biblioteci Opovo održana je završna manifestacija Kreativnog kluba ONB Opovo na kojoj su prisustvovali svi učesnici dosadašnjih kreativnih radionica za decu i odrasle.
Prisutnima su se obratile direktorka kulturne ustanove Katarina Nikolić Ralić i radioničarke Olga Reljić i Jovana Ugrinov, koje su najavile nastavak projekta i naredne godine, a svim učesnicima uručene su diplome i pokloni.
Tokom 2022. godine održano je 50 kreativnih radionica, a je sufinansiran od strane Pokrajinskog sekretarijata za kulturu, javno informisanje i odnose sa verskim zajednicama.

Održano 50 kreativnih radionica u 2022. godini; Foto/Glas Opova

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

ONB Opovo: Književni susret sa Danijelom Jovanovićem

ONB Opovo: Književni susret sa Danijelom Jovanovićem

Književni susret sa Danijelom Jovanovićem OPOVO, 28. mart 2024 – U prostorijama Opštinske narodne biblioteke u Opovu održan je književni susret i promocija književnog opusa pisca Danijela Jovanovića. Danijel Jovanović je diplomirani profesor španskog jezika i...

Religija prirode Branimira Ćirovića (video)

Religija prirode Branimira Ćirovića (video)

Religija prirode Branimira Ćirovića  https://youtu.be/j10m6iHB6Rk OPOVO, 24. mart 2024 – U opovačkoj Galeriji „Jovan Popović“ otvorena je izložba „Religija prirode“ užičkog slikara Branimira Ćirovića. Umetnik mimetički tretira prirodu, ali pažljivu opservaciju...

najnovije

najčitanije