Novogodišnja teglica: Ukusno druženje, razmena mišljenja i iskustva

20/12/2022

Novogodišnja teglica: Ukusno druženje, razmena mišljenja i iskustva
OPOVO, 20. decembar 2022 – Kao i prethodnih godina, zimnice na Novogodišnjoj teglici ocenjivaće eminentni žiri: Goran Radivojević, nastavnik veština, Departman za geografiju, turizam i hotelijerstvo, predsednik UO Asocijacije šefova kuvara Srbije; Stefan Šmugović, stručni saradnik, sekretar Asocijacije šefova kuvara Srbije i dr Mlađen Jovanović, vanredni profesor, pomoćnik direktora za nastavu, Departman za geografiju, turizam i hotelijerstvo, Prirodno-matematički fakultet.
Novogodišnja teglica je manifestacija koja se u organizaciji ONB Opovo – Kulturni centar Opovo organizuje svake godine poslednje nedelje decembra u hotelu „Stari Banat“. Takmičenje se održava u pet kategorija: ajvar, turšija, pekmez (šljiva i kajsija), kompot/slatko i proizvodi od bundeve.
Pored lepog druženja, svi učesnici imaju prilike da predstave svoju zimnicu, osvoje nagrade, razmene mišljenja i iskustva sa ekspertima koji će ocenjivati kvalitet proizvoda. Takođe, podsećamo da svi zainteresovani, kao i pobednici u svim kategorijama mogu svoje proizvode predstaviti i prodavati na Novogodišnjem vašaru.

Pokažite nam svoju divnu zimnicu! Prijavite se!

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

ОPOVO, 23. april 2024 - Završna konferencija projekta „Krug podrške“ održana je 22. aprila u sali Kulturnog centra Opovo. Projekat „Krug podrške“ je realizovala opština Opovo u saradnji sa Centrom za socijalni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku...

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku OPOVO, 19. april 2024 – Naša sugrađanka Slavica Karajović donirala je Opštinskoj narodnoj biblioteci Opovo 45 novih knjiga (15 naslova). Prilikom uručivanja knjiga, direktorka biblioteke Katarina Nikolić Ralić se zahvalila...

najnovije

najčitanije