Novogodišnja teglica: Ukusno druženje, razmena mišljenja i iskustva

20/12/2022

Novogodišnja teglica: Ukusno druženje, razmena mišljenja i iskustva
OPOVO, 20. decembar 2022 – Kao i prethodnih godina, zimnice na Novogodišnjoj teglici ocenjivaće eminentni žiri: Goran Radivojević, nastavnik veština, Departman za geografiju, turizam i hotelijerstvo, predsednik UO Asocijacije šefova kuvara Srbije; Stefan Šmugović, stručni saradnik, sekretar Asocijacije šefova kuvara Srbije i dr Mlađen Jovanović, vanredni profesor, pomoćnik direktora za nastavu, Departman za geografiju, turizam i hotelijerstvo, Prirodno-matematički fakultet.
Novogodišnja teglica je manifestacija koja se u organizaciji ONB Opovo – Kulturni centar Opovo organizuje svake godine poslednje nedelje decembra u hotelu „Stari Banat“. Takmičenje se održava u pet kategorija: ajvar, turšija, pekmez (šljiva i kajsija), kompot/slatko i proizvodi od bundeve.
Pored lepog druženja, svi učesnici imaju prilike da predstave svoju zimnicu, osvoje nagrade, razmene mišljenja i iskustva sa ekspertima koji će ocenjivati kvalitet proizvoda. Takođe, podsećamo da svi zainteresovani, kao i pobednici u svim kategorijama mogu svoje proizvode predstaviti i prodavati na Novogodišnjem vašaru.

Pokažite nam svoju divnu zimnicu! Prijavite se!

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Litija u Sakulama povodom praznika Duhova

Litija u Sakulama povodom praznika Duhova

SAKULE, 24. jun 2024 – Povodom crkvenog praznika „Duhovni ponedeljak“, dan koji sledi posle Pedesetnice i posvećen je Svesvetom Životvornom i Svesilnom Duhu, jednom od tri lica Svete Trojice koji je sišao na apostole, u Sakulama je održana litija kojom se išlo od...

Održana 24. seoska olimpijada u Sefkerinu

Održana 24. seoska olimpijada u Sefkerinu

OPOVO, 23. jun 2024 – U organizaciji Sportsko rekreativnog udruženja „Soko“, održana je 24. seoska olimpijada u Sefkerina. Tokom ceremonije otvaranja, predsednik sefkerinskih „Sokola“ Dragan Ristić pozdravio je prisutne, zahvalio se gostima na dolasku i lokalnoj...

najnovije

najčitanije