Novogodišnja teglica: Ukusno druženje, razmena mišljenja i iskustva

20/12/2022

Novogodišnja teglica: Ukusno druženje, razmena mišljenja i iskustva
OPOVO, 20. decembar 2022 – Kao i prethodnih godina, zimnice na Novogodišnjoj teglici ocenjivaće eminentni žiri: Goran Radivojević, nastavnik veština, Departman za geografiju, turizam i hotelijerstvo, predsednik UO Asocijacije šefova kuvara Srbije; Stefan Šmugović, stručni saradnik, sekretar Asocijacije šefova kuvara Srbije i dr Mlađen Jovanović, vanredni profesor, pomoćnik direktora za nastavu, Departman za geografiju, turizam i hotelijerstvo, Prirodno-matematički fakultet.
Novogodišnja teglica je manifestacija koja se u organizaciji ONB Opovo – Kulturni centar Opovo organizuje svake godine poslednje nedelje decembra u hotelu „Stari Banat“. Takmičenje se održava u pet kategorija: ajvar, turšija, pekmez (šljiva i kajsija), kompot/slatko i proizvodi od bundeve.
Pored lepog druženja, svi učesnici imaju prilike da predstave svoju zimnicu, osvoje nagrade, razmene mišljenja i iskustva sa ekspertima koji će ocenjivati kvalitet proizvoda. Takođe, podsećamo da svi zainteresovani, kao i pobednici u svim kategorijama mogu svoje proizvode predstaviti i prodavati na Novogodišnjem vašaru.

Pokažite nam svoju divnu zimnicu! Prijavite se!

pročitajte još i

PU Bambi: Obaveštenje o upisu dece za radnu 2023-2024. godinu

PU Bambi: Obaveštenje o upisu dece za radnu 2023-2024. godinu

Obaveštenje o upisu dece za radnu 2023-2024. godinu OPOVO, 24. mart 2023 - Upis dece za radnu 2023-2024. godinu u PU „Bambi“ vršiće se od 01.04. – 30.04.2023. godine. Upis dece u Predškolsku ustanovu ,,Bambi'' Opovo vršiće se elektronskim putem, popunjavanjem...

najnovije

najčitanije