Euprava: Ažuriranje mobilne aplikacije ConsentID

19/12/2022

Ažuriranje mobilne aplikacije ConsentID

Beograd, 19. Decembar 2022
Za sve korisnike ConsentID aplikacije koja je potrebna za ulazak portal Euprave ili Efaktura a koja predstavlja visok nivo bezbednosti s obzirom da ima dvofaktorsku autentikaciju stiglo je obaveštenje da je  dostupna nova, unapređena verzija mobilne aplikacije.
Potrebno je da uradite ažuriranje aplikacije. Za ažuriranje aplikacije neophodno je da imate internet konekciju na mobilnom uređaju.

Ukoliko na mobilnom uređaju nije podešeno automatsko ažuriranje aplikacije potrebno je da ručno ažurirate aplikaciju. Za ručno ažuriranje aplikacije potrebno je iz GooglePlay ili App prodavnice pronađete ConsentID i kliknete na dugme Ažuriraj.

Ukoliko je aplikacija automatski ažurirana potrebno je da pokrenete aplikaciju. Na prvom koraku unesite PIN koji ste koristili prilikom svakog pokretanja aplikacije i kliknete na dugme Potvrdite.

Nakon toga prikazuje se forma gde je potrebno da kliknete na dugme Nastavite

Na sledećem koraku potrebno je da unesete novi šestocifreni PIN koji ćete od sada koristiti prilikom svakog ulaska u aplikaciju, odobravanja zahteva za prijavu ili elektronsko potpisivanje.

Na sledećoj formi ponovite unos šestocifrenog pina

Nakon ovog koraka uspešno ste ažurirali novu verziju aplikacije ConsentID.

UPUTSTVO SA SLIKAMA

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

BENU Apoteka: Radno vreme za predstojeće praznike

BENU Apoteka: Radno vreme za predstojeće praznike

Radno vreme za predstojeće praznike OPOVO, 29. april 2024 Apoteka BENU obaveštava svoje cenjene kupce o radnom vremenu koje će se primenjivati tokom predstojećih praznika. Sreda 1. maj: 8 – 15h Četvrtak 2. maj: 6 – 16h Petak 3. maj: 8 – 18h Subota 4. maj: Nedelja 5....

Sportski vikend: Fudbal u Barandi i Sefkerinu

Sportski vikend: Fudbal u Barandi i Sefkerinu

Opovo, 26. april 2024 – Narednog vikenda dve fudbalske utakmice na domaćim terenima. Radnički dočekuje Budućnost iz Alibunara, „fenjeraša“ Prve južnobanatske lige, tako da je apsolutni favorit u ovom meču. U okviru Druge južnobanatske lige – zapad, Tempo je domaćin...

najnovije

najčitanije