KBK Dragon: Zlato kao kruna sezone za Uroša Janjića

19/12/2022

u SPORT

Zlato kao kruna sezone za Uroša Janjića

Sefkerin/Senta 18. decembar 2022
Najbolji seniorski kik bokser u kategoriji do 69 kilograma ponovo osvojio zlatnu medalju na prvenstvu države održanom u Senti 18. decembra 2022 godine u disciplini borbe kick light.
Nakon prvog dela prvenstva održanog 16. oktobra, gde je sve svoje protivnike deklasirao došao je i drugi deo, odnosno finalni mečevi, kada je naš šampion Uroš Janjić ponovo dokazao da je najbolji kik bokser u njegovoj kategoriji.
Ovo je bilo poslednje prvenstvo države u ovoj godini i ova Zlatna medalja kruna sezone, koja je bila odlična, osvajanjem 3. zlatne medalje u tri borilačke discipline : K-1 , Kick light i Ful kontakt.
Posebnu važnost uspeha treba istaći osvajanjem zlatne medalje i pehara na WAKO Evropskom kupu u disciplini borbe Ful kontakt, i srebra na Balkanskom prvenstvu u disciplini Low kick i sve to u ovoj godini takmičarske sezone.
Pod nadzorom stručnih trenera iz kluba i saveza Uroš Janjić je postao odličan borac – reprezentativac seniorske klase sa samo 19 godina i njegovo vreme tek dolazi, a uz to i sve veći sportsko borilački rejting.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Agros doo Opovo: Podrška za najmlađu selekciju KK Agros Basket

Agros doo Opovo: Podrška za najmlađu selekciju KK Agros Basket

OPOVO, 5. decembar 2023 – Ispred firme Agros doo Opovo, menadžerka Olivera Mihajlović posetila je Košarkaški klub Agros Basket i najmlađoj selekciji, školi košarke koja je okupljena u septembru uručila poklone. Svako dete je dobilo klupsku majicu sa brojem. Klub se...

Sefkerinci iz Češke doneli dve zlatne i jednu srebrnu medalju

Sefkerinci iz Češke doneli dve zlatne i jednu srebrnu medalju

Sefkerinci iz Češke doneli dve zlatne i jednu srebrnu medalju SEFKERIN, 5. decembar 2023 – Za sefkerinske takmičare uspešno je završen evropski kup u sanda fulkontaktu, koji se održao od 1. do 3. decembra u Pragu. Timovi iz više zemalja borili su se u pojedinačnoj...

Košarka: Opovčanke nastavljaju pobednički niz

Košarka: Opovčanke nastavljaju pobednički niz

OPOVO, 4. decembar 2023 – U 5. kolu Beogradske lige 2, mlađe pionirke Agros Basketa zabeležile su petu pobedu i još uvek su jedina ekipa 2. grupe koja ima sve pobede u dosadašnjem delu lige. Opovčanke su na gostovanju u Beogradu savladale ekipu Ras 2 rezultatom 35:9...

najnovije

najčitanije