KBK Dragon: Zlato kao kruna sezone za Uroša Janjića

19/12/2022

u SPORT

Zlato kao kruna sezone za Uroša Janjića

Sefkerin/Senta 18. decembar 2022
Najbolji seniorski kik bokser u kategoriji do 69 kilograma ponovo osvojio zlatnu medalju na prvenstvu države održanom u Senti 18. decembra 2022 godine u disciplini borbe kick light.
Nakon prvog dela prvenstva održanog 16. oktobra, gde je sve svoje protivnike deklasirao došao je i drugi deo, odnosno finalni mečevi, kada je naš šampion Uroš Janjić ponovo dokazao da je najbolji kik bokser u njegovoj kategoriji.
Ovo je bilo poslednje prvenstvo države u ovoj godini i ova Zlatna medalja kruna sezone, koja je bila odlična, osvajanjem 3. zlatne medalje u tri borilačke discipline : K-1 , Kick light i Ful kontakt.
Posebnu važnost uspeha treba istaći osvajanjem zlatne medalje i pehara na WAKO Evropskom kupu u disciplini borbe Ful kontakt, i srebra na Balkanskom prvenstvu u disciplini Low kick i sve to u ovoj godini takmičarske sezone.
Pod nadzorom stručnih trenera iz kluba i saveza Uroš Janjić je postao odličan borac – reprezentativac seniorske klase sa samo 19 godina i njegovo vreme tek dolazi, a uz to i sve veći sportsko borilački rejting.

pročitajte još i

Atletika: Otvoreno prvenstvo Beograda za mlađe pionire

Atletika: Otvoreno prvenstvo Beograda za mlađe pionire

Otvoreno prvenstvo Beograda za mlađe pionire OPOVO, 31. januar 2023 – Na Otvorenom prvenstvu Beograda za mlađe pionire, Lazar Čatlajić iz opovačkog Spartaka bio je bio odličan u disciplini bacanja kugle, gde je ostvario hitac 7,19m i osvojio bronzanu medalju. Filip...

Fudbal: Za sakulske mališane besplatna škola fudbala

Fudbal: Za sakulske mališane besplatna škola fudbala

Za sakulske mališane besplatna škola fudbala SAKULE, 30. januar 2023 – Izuzetno pozitivan gest Uprave FK Borac iz Sakula koja od ove godine organizuje besplatnu školu fudbala, tako da i na ovaj način Borac pokazuje da ima viziju za budućnost kluba. Iz kluba poručuju...

najnovije

najčitanije