Sport i omladina: Nova ograda za rukometni teren u Opovu

03/12/2022

Nova ograda za rukometni teren u Opovu

Opovo, 3. decembar 2022
U toku su radovi na podizanju nove ograde na rukometnom terenu Osnovne škole „Dositej Obradović“ u Opovu. Investitor ovog projekta je lokalna samouprava i tim povodom je radove obišao predsednik opštine Miloš Markov zajedno sa svojim saradnicima iz Skupštine opštine Opovo, direktorom OŠ „Dositej Obradović“ Slavišom Miškovim i Anđelom Petkovski iz Rukometnog kluba „Mladost“ Opovo.

Markov sa saradnicima obišao radove na ogradi za rukometni teren u Opovu; Foto/Glas Opova

„Mi smo pre nekoliko meseci imali radni sastanak sa predstavnicima Rukometnog kluba „Mladost“ i tom prilikom smo se dogovorili o podršci od strane lokalne samouprave, konkretno na izgradnji nove ograde oko terena po standardima koji se propisuju za ligaška takmičenja. Sada su se stvorili uslovi i ovaj mini projekat realizijemo iz naših budžetskih sredstava“, izjavio je Markov.

 

pročitajte još i

Skupština opštine Opovo: Održana 25. sednica

Skupština opštine Opovo: Održana 25. sednica

Skupština opštine Opovo: Održana 25. sednica OPOVO, 1. februar 2023 Na XXV sednici skupštine opštine Opovo  odbornici su se izjasnili o 2 tačake koje su bile na dnevnom redu i tom prilikom usvojili Predlog Odluke o usvajanju srednjoročnog plana razvoja opštine Opovo...

najnovije

najčitanije