Sport i omladina: Nova ograda za rukometni teren u Opovu

03/12/2022

Nova ograda za rukometni teren u Opovu

Opovo, 3. decembar 2022
U toku su radovi na podizanju nove ograde na rukometnom terenu Osnovne škole „Dositej Obradović“ u Opovu. Investitor ovog projekta je lokalna samouprava i tim povodom je radove obišao predsednik opštine Miloš Markov zajedno sa svojim saradnicima iz Skupštine opštine Opovo, direktorom OŠ „Dositej Obradović“ Slavišom Miškovim i Anđelom Petkovski iz Rukometnog kluba „Mladost“ Opovo.

Markov sa saradnicima obišao radove na ogradi za rukometni teren u Opovu; Foto/Glas Opova

„Mi smo pre nekoliko meseci imali radni sastanak sa predstavnicima Rukometnog kluba „Mladost“ i tom prilikom smo se dogovorili o podršci od strane lokalne samouprave, konkretno na izgradnji nove ograde oko terena po standardima koji se propisuju za ligaška takmičenja. Sada su se stvorili uslovi i ovaj mini projekat realizijemo iz naših budžetskih sredstava“, izjavio je Markov.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Održana 31. sednica Skupštine opštine Opovo

Održana 31. sednica Skupštine opštine Opovo

Održana 31. sednica Skupštine opštine Opovo OPOVO, 28. novembar 2023 – Na 31. sednici Skupštine opštine Opovo, odbornici su usvojili sve četiri tačke dnevnog reda. Usvojena je Odluka o utvrđivanju prosečnih cena kvadratnog metra odgovarajućih nepokretnosti za...

najnovije

najčitanije