Bioskop: Prodaja ulaznica u sredu od 16:00 časova

29/11/2022

Prodaja ulaznica u sredu od 16:00 časova
OPOVO, 29. novembar 2022 – Na bioskopskom repertoaru Kulturnog centra Opovo, u sredu, 30. novembra, biće prikazana dva filma.
U 18:00 časova dečji film Dečak i delfin“ i od 20:00 časova novi domaći hit film „Vera“.

ULAZNICE ĆE BITI U PRODAJI DVA SATA PRE POČETKA PRVE PROJEKCIJE. Cena ulaznica je 350 dinara.

Dečak delfin (animirani film): Nakon pada aviona u more, delfin Danilo spasava malog dečaka iz pobesnelih talasa. Dužina trajanja filma: 90 minuta.

Vera: Film “Vera” je inspirisan istinitom pričom o Veri Pešić, špijunki iz vremena Drugog svetskog rata, koju su neki nazivali “srpska Mata Hari”. U lavirintu špijunskih igara na Balkanu, od Beča do Carigrada, Vera Pešić opstaje među jugoslovenskim, nemačkim i britanskim špijunima s dvostrukim i trostrukim agendama, sama, bez ideologije, ali odlučna da se bori i preživi.

Glumci: Jovana Stoiljković, Petar Zekavica, Nikola Kojo, Bojan Žirović, Aleksandar Srećković – Kubura. Režija: Nedeljko Kovačić.

Žanr: Triler, drama. Dužina trajanja filma 130 minuta.

pročitajte još i

ONB Opovo: Nastavljaju se kreativne radionice za decu

ONB Opovo: Nastavljaju se kreativne radionice za decu

Nastavljaju se kreativne radionice za decu OPOVO, 5. februar 2023 – U okviru Kreativnog kluba Opštinske narodne biblioteke Opovo, od subote 4. februara nastavljene su kreativne radionice za decu. Kao i do sada, radionice se održavaju u dva termina za mlađu (11:00h) i...

najnovije

najčitanije