Kulturni centar Opovo: Najava koncerta „Nekada davno u dalekom Kraljevstvu“

29/11/2022

Najava koncerta „Nekada davno u dalekom Kraljevstvu“

OPOVO, 29. oktobar 2022 – Koncert  „Nekada davno u dalekom Kraljevstvu“ – muzika iz Diznijevih crtanih filmova– u realizaciji eminentnih vokalnih umetnika Anđele Kasijani (sopran) i Dušana Svilara (tenor) u pratnji violončelistkinje Tijane Vaščić  i pijanistkinje Nevene Živković održaće se 4. decembra (nedelja) sa početkom u 19:00 časova na sceni Kulturnog centra Opovo.

Program koncerta je osmišljen da uvede publiku u putovanje kroz razne poznate numere iz Diznijevih crtanih filmova, ali i da promoviše Dizni muziku kroz primesu klasične muzike i njenog pristupa sa strane operski školovanih pevača i muzičara. Odabir kompozicija i umeće vokalnih umetnika uz pratnju vrsnih umetnika na violončelu i klaviru provešće publiku kroz najpoznatije crtane filmove Frozen, Kralja lavova do Mulana i dr.

Projekat je finansijski podržao Pokrajinski sekretarijat za kulturu, javno informisanje i odnose sa verskim zajednicama!

Ulaz je besplatan.

 

pročitajte još i

ONB Opovo: Nastavljaju se kreativne radionice za decu

ONB Opovo: Nastavljaju se kreativne radionice za decu

Nastavljaju se kreativne radionice za decu OPOVO, 5. februar 2023 – U okviru Kreativnog kluba Opštinske narodne biblioteke Opovo, od subote 4. februara nastavljene su kreativne radionice za decu. Kao i do sada, radionice se održavaju u dva termina za mlađu (11:00h) i...

najnovije

najčitanije