Kulturni centar Opovo: Najava koncerta „Nekada davno u dalekom Kraljevstvu“

29/11/2022

Najava koncerta „Nekada davno u dalekom Kraljevstvu“

OPOVO, 29. oktobar 2022 – Koncert  „Nekada davno u dalekom Kraljevstvu“ – muzika iz Diznijevih crtanih filmova– u realizaciji eminentnih vokalnih umetnika Anđele Kasijani (sopran) i Dušana Svilara (tenor) u pratnji violončelistkinje Tijane Vaščić  i pijanistkinje Nevene Živković održaće se 4. decembra (nedelja) sa početkom u 19:00 časova na sceni Kulturnog centra Opovo.

Program koncerta je osmišljen da uvede publiku u putovanje kroz razne poznate numere iz Diznijevih crtanih filmova, ali i da promoviše Dizni muziku kroz primesu klasične muzike i njenog pristupa sa strane operski školovanih pevača i muzičara. Odabir kompozicija i umeće vokalnih umetnika uz pratnju vrsnih umetnika na violončelu i klaviru provešće publiku kroz najpoznatije crtane filmove Frozen, Kralja lavova do Mulana i dr.

Projekat je finansijski podržao Pokrajinski sekretarijat za kulturu, javno informisanje i odnose sa verskim zajednicama!

Ulaz je besplatan.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Čitalački klub ONB Opovo: Veče poezije i „Godine vrana“

Čitalački klub ONB Opovo: Veče poezije i „Godine vrana“

Veče poezije i „Godine vrana“ OPOVO, 23. april 2024 - Na sastanku čitalačkog kluba, sinoć je bila posebno lepa atmofera. Učesnice su recitovale poeziju i uživale slušajući. Čulo se mnogo lepih pesama, podsetilo na neke koje smo voleli i veče je pokrenulo nežna...

najnovije

najčitanije