Hor Kulturnog centra Opovo: Prvi zvaničan nastup HarmoniUma (video)

November 25, 2022

Prvi zvaničan nastup HarmoniUma

OPOVO, 23. novembar 2022 – Novoosnovani hor Kulturnog centra Opovo „HarmoniUm“, koji vodi profesorka Ivana Josić, imao je prvi zvaničan nastup. Hor je okupljen krajem leta, prva proba je održana 24. septembra, a samo dva meseca kasnije i prvi nastup pred publikom.

Harmonium je nastupio 22. novembra u Galeriji „Jovan Popović“ Opovo na otvaranju izložbe italijanskog umetnika Masima Frankalancija i tom prilikom izveli su dve kompozicije – Ovo je Srbija (tekst i muzika Nikola Grbić) i Vieni sul mar (tradicionalna italijanska pesma).

Bio je to kvalitetan i od strane publike dobro prihvaćen nastup, a ono što raduje jeste da Opovo konačno ima ozbiljan hor koji će i ubuduće nastupati i ulepšavati naše manifestacije i druge događaje.

pročitajte još i

Bioskop: Prodaja ulaznica u sredu od 16:00 časova

Bioskop: Prodaja ulaznica u sredu od 16:00 časova

Prodaja ulaznica u sredu od 16:00 časova OPOVO, 29. novembar 2022 – Na bioskopskom repertoaru Kulturnog centra Opovo, u sredu, 30. novembra, biće prikazana dva filma. U 18:00 časova dečji film Dečak i delfin“ i od 20:00 časova novi domaći hit film „Vera“. ULAZNICE ĆE...

Ponedeljkom u biblioteci: Vajanje glinom za odrasle

Ponedeljkom u biblioteci: Vajanje glinom za odrasle

Vajanje glinom za odrasle OPOVO, 29. novembar 2022 -   U okviru programa „Ponedeljkom u biblioteci“ održana je treća kreativna radionica za odrasle na temu vajanja gline. Opštinska narodna biblioteka Opovo poziva sve zainteresovane građane da se pridruže i učestvuju u...

najnovije

najčitanije