Hor Kulturnog centra Opovo: Prvi zvaničan nastup HarmoniUma (video)

25/11/2022

Prvi zvaničan nastup HarmoniUma

OPOVO, 23. novembar 2022 – Novoosnovani hor Kulturnog centra Opovo „HarmoniUm“, koji vodi profesorka Ivana Josić, imao je prvi zvaničan nastup. Hor je okupljen krajem leta, prva proba je održana 24. septembra, a samo dva meseca kasnije i prvi nastup pred publikom.

Harmonium je nastupio 22. novembra u Galeriji „Jovan Popović“ Opovo na otvaranju izložbe italijanskog umetnika Masima Frankalancija i tom prilikom izveli su dve kompozicije – Ovo je Srbija (tekst i muzika Nikola Grbić) i Vieni sul mar (tradicionalna italijanska pesma).

Bio je to kvalitetan i od strane publike dobro prihvaćen nastup, a ono što raduje jeste da Opovo konačno ima ozbiljan hor koji će i ubuduće nastupati i ulepšavati naše manifestacije i druge događaje.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Religija prirode Branimira Ćirovića (video)

Religija prirode Branimira Ćirovića (video)

Religija prirode Branimira Ćirovića  https://youtu.be/j10m6iHB6Rk OPOVO, 24. mart 2024 – U opovačkoj Galeriji „Jovan Popović“ otvorena je izložba „Religija prirode“ užičkog slikara Branimira Ćirovića. Umetnik mimetički tretira prirodu, ali pažljivu opservaciju...

Bioskop: Projekcija filma „Jorgovani“ 7. aprila

Bioskop: Projekcija filma „Jorgovani“ 7. aprila

Projekcija filma „Jorgovani“ 7. aprila OPOVO, 23. mart 2024 – U Kulturnom centru Opovo, 7. aprila su na programu dve projekcije domaćeg filma „Jorgovani“, od 18:00 i 20:00 časova. Ulaznice po ceni od 400 dinara biće u prodaji na dan projekcije. JORGOVANI: dužina...

najnovije

najčitanije