Turistička organizacija Vojvodine : Od sutra Međunarodni sajam turizma u Novom Sadu

17/11/2022

Od sutra Međunarodni sajam turizma u Novom Sadu
Novi Sad, 17. novembar 2022
(Tanjug) U Novom Sadu danas počinje trodnevni Međunarodni sajam turizma, na kojem učestvuje Turistička organizacija Vojvodine u saradnji sa lokalnim turističkim organizacijama i pod pokroviteljstvom Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam, objavila je Turistička organizacija Vojvodine.
Fokus ovogodišnjeg sajma, koji se održava 53. put, biće receptivni turizam regiona, kako bi se omogućilo regionalno predstavljanje ponude udaljenim tržištima i dovođenje stranih turista u regione država dunavskog sliva.
Zemlja partner ove godine je Crna Gora, a predviđeno je da se na sajmu održavaju poslovni sastanci, radi upoznavanja sa profesionalnim kupcima, te povezivanja sa udaljenim tržištima, kao i da se predstave mogućnosti za finansiranje programa, projekata i inicijativa za razvoj turističke ponude.
Jedan od sadržaja biće i dani karijere u turizmu, odnosno predstavljanje ponude i potražnje poslova u turizmu.
Biće naravno predstavljena i ponuda aranžmana turističkih agencija, ski-centara, hotela, te ponuda opreme i pribora za hotele, restorane kao i gastro ponuda regiona.
Najboljima koji su postigli vrhunske rezultate u turizmu biće dodeljene medalje, povelje i pehari.
Turistička organizacija Vojvodine predstaviće vojvođansku turističku ponudu a akcenat će biti na gastronomiji i kampanji „Vojvođanski ručak – neodoljivi ukusi ravnice”.
Sajam traje do 19. novembra.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Kampanja „16 dana aktivizma borbe protiv nasilja nad ženama“

Kampanja „16 dana aktivizma borbe protiv nasilja nad ženama“

OPOVO, 29. novembar 2023 – Povodom međunarodne Kampanje „16 dana aktivizma borbe protiv nasilja nad ženama“, zaposlene i zaposleni u lokalnoj samoupravi organizovali su simboličnu akciju na opovačkom mostu gde je u Tamiš bačeno 26 narandžastih cvetova (gerbera)....

Sutra isplata pomoći penzionerima od po 20.000 dinara

Sutra isplata pomoći penzionerima od po 20.000 dinara

Sutra isplata pomoći penzionerima od po 20.000 dinara BEOGRAD, 29. novembra (Tanjug) - Penzionerima, korisnicima privremene naknade - invalidima rada druge i treće kategorije invalidnosti, odnosno preostale radne sposobnosti i invalidnoj deci - korisnicima privremene...

OŠ Dositej Obradović: Prva slikovnica iz školske biblioteke

OŠ Dositej Obradović: Prva slikovnica iz školske biblioteke

Prva slikovnica iz školske biblioteke OPOVO, 28. novembar 2023 - Učenici prvog razreda, sa svojim učiteljicama, Snežanom Jeminović i Jasminom Kostić Josić, posetili su biblioteku OŠ „Dositej Obradović“ Opovo. Zvanično su postali članovi  školske biblioteke! Sa...

najnovije

najčitanije