Košarka: Poraz pionira Opova uz odličan nastup Pantovića

14/11/2022

u SPORT

Poraz pionira Opova uz odličan nastup Pantovića
OPOVO, 14. novembar 2022 – U 4. kolu grupe C, Regionalne KSV lige za pionire U15, Opovčani su kao domaćini izgubili od lidera grupe ekipe Vršca doo rezultatom 72:92 (8:26; 13:24; 24:20; 27:22).
I pored poraza, trener opovačkih pionira Dejan Fogl je zadovoljan igrom i pristupom svojih košarkaša, koji i dalje imaju veliku šansu da se plasiraju u drugi krug takmičenja.
„Odličan otpor najjačoj ekipi u grupi koja je fizički dominantna ekipa sa dva igrača oko dva metra visine i jednim igračem koji je pozvan u pionirsku reprezentaciju. Pohvalio bih sve igrače na velikoj borbenosti koju su pokazali a posebno bih izdovojio Aleksandra Pantovića koji je odigra najbolji meč do sada i postigao pet trojki (sve u poslednjoj četvrtini). Sledeće nedelje gostujemo u Beloj Crkvi, glavnom konkurentu za plasman u drugi krug tamkičenja. Prve tri ekipe u grupi idu dalje. Idemo naravno na pobedu. Pomenuo bih i veliki broj navijača i veliku podršku i navijanje za ove mlade momke i pozivam ih da ih podrže i na sledećoj utakmici“, izjavio je nakon meča trener Fogl.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Fudbal: Abi u sakulskom Borcu

Fudbal: Abi u sakulskom Borcu

Abi u sakulskom Borcu SAKULE, 10. jun 2023 – Sakulski Borac je prvenstvo Opštinske lige Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo završio na drugom mestu i do samog kraja vodio neizvesnu borbu sa Sefkerincima za ulazak u viši rang. Međutim, Sakuljani imaju visoke ambicije i...

Košarka: Srebro za mlađe pionirke Agros Basketa

Košarka: Srebro za mlađe pionirke Agros Basketa

Srebro za mlađe pionirke Agros Basketa OPOVO, 6. jun 2023 – Na finalnom turniru Regionalne lige za mlađe pionirke Košarkaškog saveza Beograd, košarkašice Agros Basketa osvojile su srebrnu medalju. Tokom prvenstva Opovčanke su bile prve u svojoj grupi, zatim su u...

najnovije

najčitanije