Košarka: Debi Ane Jovanov za prvi tim Crvene Zvezde

13/11/2022

u SPORT

Debi Ane Jovanov za prvi tim Crvene Zvezde

OPOVO, 14. novembar 2022 – Subota, 12. decembar je bio veliki dan za opovačku košarkašicu Anu Jovanov koja je u utakmici 6. kola Prve ženske košarkaške lige Srbije imala svoj debi za prvi seniorski tim Crvene Zvezde MTS.

Crvena Zvezda je pobedila Dugu iz Šapca rezultatom 94:44, a Ana je na terenu provela 8,5 minuta i za to vreme postigla dva poena, imala jednu asistenciju i jednu ukradenu loptu. Uspeh je još veći jer Ana kadetkinja i ima samo 16 godina (puni 23. novembra).

Ana Jovanov je ponikla u opovačkom Agros Basketu, od prošle sezone nastupa za Crvenu Zvezdu sa kojom je osvojila državna prvenstva u kadestkoj i juniorskoj kategoriji, a letos je nastupala za kadetsku reprezentaciju Srbije na Prvenstvu Evrope B divizije sa kojom je osvojila prvo mesto i plasman u A diviziju.

 

foto: ŽKK Crvena Zvezda

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Fudbal: Abi u sakulskom Borcu

Fudbal: Abi u sakulskom Borcu

Abi u sakulskom Borcu SAKULE, 10. jun 2023 – Sakulski Borac je prvenstvo Opštinske lige Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo završio na drugom mestu i do samog kraja vodio neizvesnu borbu sa Sefkerincima za ulazak u viši rang. Međutim, Sakuljani imaju visoke ambicije i...

Košarka: Srebro za mlađe pionirke Agros Basketa

Košarka: Srebro za mlađe pionirke Agros Basketa

Srebro za mlađe pionirke Agros Basketa OPOVO, 6. jun 2023 – Na finalnom turniru Regionalne lige za mlađe pionirke Košarkaškog saveza Beograd, košarkašice Agros Basketa osvojile su srebrnu medalju. Tokom prvenstva Opovčanke su bile prve u svojoj grupi, zatim su u...

najnovije

najčitanije