Fudbal DJBL zapad: Novi poraz Opovčana, Branđani propustili veliku priliku

13/11/2022

u SPORT

Novi poraz Opovčana, Branđani propustili veliku priliku

OPOVO, 13. novembar 2022 – Nije novost i nije prvi put ali se našim klubovima u Drugoj južnobanatskoj ligi to sve češće dešava. Da li su započeli utalmicu bez „klupe“ pa u međuvremenu nisu imali zamenu za povređenog fudbalera ili nisu uspeli da sakupe 11 igrača za početak utakmice (što je posebno brukanje), možda više nije ni bitno koliko je neozbiljno.

OMLADINAC (Deliblato) – RADNIČKI (Baranda) 1:1 (1:0); Radnički je propustio kolosalnu priliku da se izjednači sa vodećoom ekipom Budućnosti, koja je sa Proleterom, na veliko iznenađenje odigrala mršavih 1:1 na svom terenu u Banatskom Brestovcu. Nažalost, i Baranđani su kao veliki favoriti izvukli samo bod u deliblatu tako da je razlika od dva boda ostala nepromenjena.

Razlog je svakako u činjenici da su Baranđanani na gostovanje otišli sa samo 10 fudbalera i tako brojčano hendikepirani još dobro i prošli, s obzirom da su na poluvremenu gubili 1:0.

Radnički: Babin, Purić, Petrov, Radojev, Rajšić, Dmiović, S.Divljački, Dobrić, Sabo, Cukić.

OMLADINAC 1927 (Opovo) – BSK BAVANIŠTE 0:3; za razliku od prethodnog kola kada su na teren izašli sa osam fudbalera, Opovčani su ovog puta imali startnih 11. Međutim, ni to nije pomoglo, kao i maler da se u 20. minutu povredi njihov najiskusniji i najkreativniji igrač Selvidin Abdula, tako da su zabeležili sedmi uzastopni poraz u aktuelnom prvenstvu.

Omladinac 1927: Maksimović, Popović, Radojčić, B.Todorović, S.Todorović, Đurđulena, Šiđanin, Ivanov, Cvijović, Abdula, Stajić, Jovanović.

Rezultati 13. kola: Omladinac (D) – Radnički 1.1; Stari Tamiš – Mundial 1:6; Budućnost – Proleter 1:1; Omladinac 1927 – BSK Bavanište 0:3; Jugoslavija – Mladost 6:2.

Tabela: 1. Budućnost (31); 2. Radnički (29); 3. Jugoslavija (25); 4. Proleter (23); 5. Mundial (19); 6. BSK Bavanište (16); 7. Omladinac (D) (14); 8. Mladost (13); 9. Omladinac 1927 (8); 10. Stari Tamiš (7)

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Fudbal: Abi u sakulskom Borcu

Fudbal: Abi u sakulskom Borcu

Abi u sakulskom Borcu SAKULE, 10. jun 2023 – Sakulski Borac je prvenstvo Opštinske lige Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo završio na drugom mestu i do samog kraja vodio neizvesnu borbu sa Sefkerincima za ulazak u viši rang. Međutim, Sakuljani imaju visoke ambicije i...

Košarka: Srebro za mlađe pionirke Agros Basketa

Košarka: Srebro za mlađe pionirke Agros Basketa

Srebro za mlađe pionirke Agros Basketa OPOVO, 6. jun 2023 – Na finalnom turniru Regionalne lige za mlađe pionirke Košarkaškog saveza Beograd, košarkašice Agros Basketa osvojile su srebrnu medalju. Tokom prvenstva Opovčanke su bile prve u svojoj grupi, zatim su u...

najnovije

najčitanije