Mesna zajednica Opovo: Betoniranje staze na groblju u Opovu

04/11/2022

Betoniranje staze na groblju u Opovu
OPOVO, 4. novembar 2022 – Na velikom groblju u Opovu betonirana je staza između pravoslavnog i katoličkog dela groblja što će omogućiti funkcionalniji prilaz prilikom sahrana i poseta grobnim mestima. Površina betonirane staze je 150 kvadratnih metara i sprovodi se uz podršku lokalne samouprave, a radove su obišli predsednik opštine Miloš Markov i njegov pomoćnik Nebojša Kovačević.

Betoniranje staze na groblju u Opovu; Foto/Glas Opova

„Nastavljamo sa uređenjem groblja u Opovu, ovom prilikom je betonirana nova staza na ulazu između pravoslavnog i katoličkjog groblja. Takođe, u narednom periodu planiramo i postavljanje mobilijara u zavisnosti od potreba građana“, izjavio je predsednik opštine Miloš Markov.

Sutra su zadušnice i očekuje se veća frekvencija ljudi, tako da će i ova staza dodatno poslužiti tokom posete i obilaska groblja.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Opštinska uprava Opovo: Tri paketa za novorođene bebe

Opštinska uprava Opovo: Tri paketa za novorođene bebe

Tri paketa za novorođene bebe OPOVO, 15. septembar 2023 - U drugoj septembarskoj raspodeli paketa za novorođene bebe Opštinska uprava Opovo je uručila tri paketa za tri dečaka. Jedna prinova je avgustovska i dve septembarske, a dve bebe su iz Opova i jedna iz Sakula....

najnovije

najčitanije