FK „Tempo“ Sefkerin: Druga faza rekonstrukcije fudbalskog terena

27/10/2022

Druga faza rekonstrukcije fudbalskog terena
SEFKERIN, 27. oktobar 2022 – Na stadionu fudbalskog kluba „Tempo“ u Sefkerinu, u toku su radovi druge faze rekonstrukcije terena.
Nakon prve faze u okviru koje je skidan i transportovan površinski sloj zemlje, u drugoj fazi usledilo je nasipanje i ravnanje terena, dok se trenutno sadi trava.
Sefkerinski klub su obišli predsednik opštine Miloš Markov i pokrajinski poslanik Predrag Ginculj gde su ih predstavnici Tempa upoznali sa tokom i kvalitetom sprovedenih radova.

Druga faza rekonstrukcije fudbalskog terena u Sefkerinu; Foto/Glas Opova

„Ovo je veoma značajan projekat iz oblasti sportske infrastrukture i njegova realizacija me posebno raduje jer je, kako su mi rekli ljudi iz kluba, ovo prva rekonstrukcija terena od osnivanja kluba 1927. godine. Nadam se da će nov teren dobro služiti sefkerinskim fudbalerima i želim im puno sportske sreće i uspeha u prolećnom delu sezone kada će na njemu i zaigrati“, izjavio je Markov.

Prvu fazu projekta finansirala je lokalna samouprava, a drugu Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Akcija orezivanja krošnji u Sefkerinu

Akcija orezivanja krošnji u Sefkerinu

SEFKERIN, 11. jul 2024 – U Sefkerinu su danas startovali radovi na orezivanju krošnji i granja koje predstavljaju smetnju žicama na elektrovodovima. Lokalna samouprava i Mesna zajednica Sefkerin su u konsultaciji sa građanima detektovali 15 lokacija u Sefkerinu gde je...

najnovije

najčitanije