Plan razvoja Opštine Opovo: Drugi sastanak Partnerskog foruma i javna rasprava

27/10/2022

Drugi sastanak Partnerskog foruma i javna rasprava

OPOVO, 26. oktobar 2022 – Koordinacioni tim za izradu Plana razvoja opštine Opovo 2022-2030., u saradnji sa angažovanim konsultantima, organizovao je i održao drugi sastanak Partnerskog foruma kao i javnu raspravu, sa ciljem omogućavanja što šireg uključivanja zainteresovanih strana i javnosti u proces izrade Plana razvoja.

Drugi sastanak Partnerskog foruma i javna rasprava_1; Foto/Glas Opova

Procesom konsultacija na održanom sastanku su koordinirali angažovani konsultanti, a učesnici su bili članovi Koordinacionog tela, tematskih radnih grupa i odazvano lokalno stanovništvo. Prisutnima se obratio Koordinator procesa Dragan Ugrinov, angažovani konsultant Vesna Avramović, kao i predsednik opštine Miloš Markov. Zatim, predstavljen je nacrt Plana razvoja opštine Opovo 2022-2030. i isti je dat na razmatranje i diskusiju, sa ciljem njegovog unapređenja.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije - Ogledalo ljudske svesti https://youtu.be/U2GP1e6RBI8?si=8NqwgQnKwzig7pEs OPOVO, 15. april 2024 - Ekološki problem sa kojim se suočava veći deo naše planete kao i naša država, ne zaobilazi ni našu opštinu. To je nekontrolisano odlaganje komunalnog...

najnovije

najčitanije