Atletika: Prvenstvo Srbije u krosu, ekipno zlato za Mojsu

23/10/2022

u SPORT

Prvenstvo Srbije u krosu, ekipno zlato za Mojsu
OPOVO, 23. oktobar 2022 – Više od 300 takmičara iz 35 srpskih atletskih klubova protrčalo travnatim terenima na Klisi.
Na sjajno pripremljenoj stazi na stadionu FK Borac Klisa u tehničkoj organizaciji AK Borac sa Klise a pod pokroviteljstvom Srpskog atletskog Saveza, održano je pojedinačno i ekipno Prvenstvo Srbije u krosu za sve starosne kategorije.
U pojedinačnoj konkurenciji naš sugrađanin, Boris Mojsa je u starijoj juniorskoj konkurenciji na stazi dugačkoj 6000 metara bio šesti, dok je sa Crvenom Zvezdom za koju nastupa, osvojio šampionsku titulu u starijoj juniorskoj kategoriji.
O nastupu Borisa Mojse i njegovom dosadašnjem angažmanu u Crvenoj Zvezdi, za Glas Opova je govorio trener Desimir Gajić.
„Želeo bih pre svega da se osvrnem na proteklu sezonu gde su moja očekivanja bila mnogo veća, ali naravno, uvek se dešavaju nepredviđene situacije i mišljenja sam da planiranje treba sprovoditi kvartalno i temeljno.
Mišljenja sam da se od Borisa Mojse može očekivati mnogo, ali dosta stvari zavisi samo od njega što se tiče organizacije, zdravstvenog stanja, školovanja. Ja kao trener mogu mnogo da mu ponudim i da od njega napravim dobrog 800-metraša, ali kontinuitet u trenažnom procesu je veoma bitan i od toga zavisi napredak.
Od Borisa očekujem da, za početak (ove sezone), uđe zdrav i bez povredica koje su nas poremetile, a onda će i rezultat doći. Kao što sam i naveo, planovi su, da u dvorani spustimo lični rekord na 400m, a onda ćemo praviti dalje planove. Još jednom da kažem da je Boris sjajan momak, ambiciozan i preduzimljiv, i ja sam mišljenja da će se o ovom momku tek pričati“, poručio je Gajić.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Školski sport: Opštinsko takmičenje u atletici

Školski sport: Opštinsko takmičenje u atletici

Opštinsko takmičenje u atletici OPOVO, 23. april 2024 - Na sportskom centru u Opovu, održano je 15. aprila Opštinsko prvenstvo u atletici, za učenike od 5 do 8 razreda. Učenici su se nadmetali u sledećim disciplinama: 60m, 100m, 300m, skok uvis, skok udalj i bacanje...

Fudbal: Veliki fudbalski derbi pripao Sakuljanima

Fudbal: Veliki fudbalski derbi pripao Sakuljanima

SAKULE, 21. april 2024 – Veliki derb Druge južnobanatske lige – zapad i i velika fudbalska predstava koju su upotpunili navijači oba kluba na prepunim tribinama stadiona Sveti Nikola u Sakulama. Derbi koji verovatno odlučuje šampiona, ali treba sačekati poslednje kolo...

Nova goleada u Opovu, raspoloženi strelci Omladinca

Nova goleada u Opovu, raspoloženi strelci Omladinca

OPOVO, 21. april 2024 – Fudbaleri opovačkog Omladinca priredili su još jednu goleadu za svoje navijače. U 15. kolu Opštinske lige Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo, Omladinac je više nego ubedljivo savladao Jedinstvo iz Dubovca. OMLADINAC 1927 (Opovo) – JEDINSTVO...

najnovije

najčitanije