Mesna zajednica Baranda: Radna akcija i sređivanje oko groblja u Barandi (video)

22/10/2022

Radna akcija i sređivanje oko groblja u Barandi

Baranda, 22. oktobar 2022
Na inicijativu građana danas je u organizaciji Saveta mesne zajednice Baranda organizovana akcija uređenja prostora oko groblja u Barandi. Akciju su realizovali meštani Barande koji su se dobrovoljno odazvali pozivu, gde je uređen prostor i ograda na groblju. Očišćena je pozamašna količina otpada koji se tu nalazio i pokošeno je rastinje u neposrednoj okolini.

Radna akcija i sređivanje oko groblja u Barandi_1; Foto/Glas Opova

Akciju su obišli predsednik opštine Miloš Markov i njegov pomoćnik Nebojša Kovačević, a ovom prilikom su i doneli osveženje i razgovarali sa prisutnima. Markov je pozdravio akciju i naglasio da su inicijative koje poteknu od lokalnih stanovnika važne, jer oni najbolje znaju šta su problemi i na koji način mogu najefikasnije da se reše. Markov se zahvalio prisutnima na zalaganju i naglasio da se na ovakav način najbolje vidi kako se voli svoj kraj i svoje mesto.

Ispred mesne zajednice Borislav Cincar se zahvalio  svima koji su se odazvali akciji, firmi Agros, kao i lokalnoj samoupravi na pomoći i podršci.

U narednim danima se planira betoniranje šahti i prilaza kapeli u Barandi.

pročitajte još i

Skupština opštine Opovo: Održana 25. sednica

Skupština opštine Opovo: Održana 25. sednica

Skupština opštine Opovo: Održana 25. sednica OPOVO, 1. februar 2023 Na XXV sednici skupštine opštine Opovo  odbornici su se izjasnili o 2 tačake koje su bile na dnevnom redu i tom prilikom usvojili Predlog Odluke o usvajanju srednjoročnog plana razvoja opštine Opovo...

najnovije

najčitanije