Poljoprivreda: Nasipanje i ravnanje atarskih priključaka

15/10/2022

Nasipanje i ravnanje atarskih priključaka

SEFKERIN, 15. oktobar 2022 – Na inicijativu lokalnih poljoprivrednika u sefkerinskom ataru između Sefkerina i Vrbovskog u toku su radovi na sanaciji atarskih priključaka.
U pitanju je šest najbitnijih ulaza u atar gde su ćuprije bile pod preoštrim uglom zbog čega je bio znatno otežan izlaz radnim mašinama, a neretko se dešavalo i prevrtanje natovarenih prikolica.
Ovim radovima na priključcima će nasipanjem i ravnanjem zemlje biti smanjen nagib što će olakšati ulaz i izlaz sa atarskog puta na asfaltni kolovoz.
Zemlja je obezbeđena sa jednog drugog gradilišta, a u pitanju je zemlja koja se skida sa površinskog sloja fudbalskog terena u Sefkerinu gde se trenutno radi rekonstrukcija.
Radove su obišli predsednik opštine Miloš Markov, opštinski odbornik Predrag Ginculj i predstavnici Saveta mesne zajednice Sefkerin, Stevan Stankov i Jovan Toma.

Nasipanje i ravnanje atarskih priključaka; Foto/Glas Opova

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Opštinska uprava Opovo: Paketi za novorođene bebe

Opštinska uprava Opovo: Paketi za novorođene bebe

Paketi za novorođene bebe OPOVO, 26. maj 2023 – U drugoj majskoj raspoedli paketa za novorođene bebe, Opštinska uprava Opovo uručila tri paketa za dve devojčice i jednog dečaka. Dve prinove su aprilske i jedna majska, a bebe su iz Sakula, Barande i Sefkerina.

Krug podrške: Dodeljena prva kuća na EU projektu

Krug podrške: Dodeljena prva kuća na EU projektu

Dodeljena prva kuća na EU projektu OPOVO, 25. maj 2023 - U okviru projekta „Krug podrške“, koji sprovodi opština Opovo u saradnji sa Centrom za sociajlni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku podršku Evropske unije u programu „Podrška Evropske unije...

najnovije

najčitanije