Poljoprivreda: Nasipanje i ravnanje atarskih priključaka

15/10/2022

Nasipanje i ravnanje atarskih priključaka

SEFKERIN, 15. oktobar 2022 – Na inicijativu lokalnih poljoprivrednika u sefkerinskom ataru između Sefkerina i Vrbovskog u toku su radovi na sanaciji atarskih priključaka.
U pitanju je šest najbitnijih ulaza u atar gde su ćuprije bile pod preoštrim uglom zbog čega je bio znatno otežan izlaz radnim mašinama, a neretko se dešavalo i prevrtanje natovarenih prikolica.
Ovim radovima na priključcima će nasipanjem i ravnanjem zemlje biti smanjen nagib što će olakšati ulaz i izlaz sa atarskog puta na asfaltni kolovoz.
Zemlja je obezbeđena sa jednog drugog gradilišta, a u pitanju je zemlja koja se skida sa površinskog sloja fudbalskog terena u Sefkerinu gde se trenutno radi rekonstrukcija.
Radove su obišli predsednik opštine Miloš Markov, opštinski odbornik Predrag Ginculj i predstavnici Saveta mesne zajednice Sefkerin, Stevan Stankov i Jovan Toma.

Nasipanje i ravnanje atarskih priključaka; Foto/Glas Opova

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije - Ogledalo ljudske svesti https://youtu.be/U2GP1e6RBI8?si=8NqwgQnKwzig7pEs OPOVO, 15. april 2024 - Ekološki problem sa kojim se suočava veći deo naše planete kao i naša država, ne zaobilazi ni našu opštinu. To je nekontrolisano odlaganje komunalnog...

najnovije

najčitanije