Uprava saobraćajne policije Pančevo: Divljao u saobraćaju sa probnom vozačkom

11/10/2022

Divljao u saobraćaju sa probnom vozačkom
Pančevo, 11. oktobar 2022.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, sinoć su u Pančevu presretačem zaustavili i isključili iz saobraćaja dvadesetogodišnjeg muškarca koji je upravljajući automobilom marke „BMW“ učinio više prekršaja.
Dvadesetogodišnjak je u Ulici maršala Tita upravljao vozilom brzinom od 122,1 kilometar na čas, u naseljenom mestu gde je ograničenje brzine 50 kilometara na čas i preticao jedno vozilo preko pune linije, a potom i vozilo na raskrsnici.
Nakon toga vozač je na delu puta gde je ograničenje brzine 80 kilometara na čas upravljao vozilom brzinama od 172,1 i 212,6 kilometara na čas.
Saobraćajna policija zaustavila je dvadesetogodišnjaka koji je, kako je utvrđeno, upravljao vozilom sa probnom vozačkom dozvolom automobilom čija je snaga veća od 80 kilovata. Droga testom utvrđeno je i da je pozitivan na amfetamin i kanabis.
Pregledom vozača i vozila pronađena je i manja količina supstance nalik na opojnu drogu amfetamin, pa će protiv njega biti podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.
Vozač je zadržan u službenim prostorijama policije i protiv njega će biti podnete i odgovarajuće prekršajne prijave.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Hronika: Požar u sefkerinskom ataru (video)

Hronika: Požar u sefkerinskom ataru (video)

Požar u sefkerinskom ataru   https://youtu.be/ETdH6fX09NM SEFKERIN, 11. maj 2023 – U ataru i delu divlje deponije na istočnoj periferiji Sefkerina izbio je požar. Vatrogasna jedinica PS Opovo je na terenu gde pokušavaja da lokalizuje vatru, međutim, veliki...

najnovije

najčitanije