Kulturni centar Opovo: Pozorišna predstava Crvenkapa

08/10/2022

Pozorišna predstava Crvenkapa
OPOVO, 8. oktobar 2022 – Za kraj Dečje nedelje, na sceni Kulturnog centra Opovo izvedena je pozorišna predstava „Crvenkapa“.
Puna sala dece, veoma zanimljivo adaptirana i režirana priča braće Grim, odlični glumci i sjajna kostimografija izazvali su pravo oduševljenje mlade publike koja je tokom cele predstave bila u inetrakciji sa glumcima na sceni.
U predstavi se sa decom druže braća Grim, koji pokušavaju, uz dečiju pomoć, da napišu bajku “Crvenkapa”. Da li je Crvenkapa stvarno Crvenkapa ili je Žutokapa, dali je Vuk stvarno tako zao ili je on jedna smotana kukavica. Na ta i još mnoga druga pitanja će braća Grim dati odgovore u ovoj kontakt predstavi, prožetoj songovima i igrom.
Tekst i režija: Miodrag Milovanov, scenografija: Dušan Pavlović, kostimi: Snežana Petrović, muzika: Vojislav Savić, uloge: Olivera Viktorović, Marko Milošević i Bojana Đurašković.

 

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Pozorište: „Sećaš li se“ na sceni Kulturnog centra Opovo

Pozorište: „Sećaš li se“ na sceni Kulturnog centra Opovo

„Sećaš li se“ na sceni Kulturnog centra Opovo OPOVO, 8. april 2024 – Na sceni Kulturnog centra Opovo odigrana je pozorišna predstava „Sećaš li se“, a ljubitelji pozorišne umetnosti i ovog puta su ispunili salu, uživali u predstavi, a glumice ispratili gromkim...

najnovije

najčitanije