Denta BP Pharm: Akcija besplatne kontrole glukoze u krvi

05/10/2022

Akcija besplatne kontrole glukoze u krvi
OPOVO, 5. oktobar 2022 – Veliki odziv građana obeležio je današnju akciju besplatne kontrole glukoze u krvi koja se održala u maloj sali Kulturnog centra Opovo.
Organizator akcije Denta BP Pharm bio je dobar domaćin, a akcija je sprovedena u saradnji sa lekarima i medicinskim sestrama Doma zdravlja Opovo.
Akcija je ujedno bila i promocija aparata za određivanje nivoa glukoze u krvi „Element™“ kojeg odlikuje bio senzor tehnologija, najmanji uzorak krvi (0,3µL), rezultat u roku od 3 sekunde i automatsko prepoznavanje koda test trake.
Element™ aparat omogućava da rezultate povežete sa svojim dnevnim aktivnostima, koje su ujedno i najuticajniji faktor na nivo glukoze u krvi.

Akcija besplatne kontrole glukoze u krvi; Foto/Glas Opova

Akcija besplatne kontrole glukoze u krvi.1; Foto/Glas Opova

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Sveta trojica: Litija za uspešnu žetvu (video)

Sveta trojica: Litija za uspešnu žetvu (video)

Litija za uspešnu žetvu https://youtu.be/eQeQWU3lQwk Opovo, 4. jun 2023 Toržestvenim liturgijskim sabranjem i litijom kod krsta prema Sefkerinu, opovčani su proslavili praznik Sailazak Svetog  Duha na apostole. Na ovaj crkveni praznik se izlazi svake godine kod jednog...

Nenad Stojčić: Iz Kine s ljubavlju (3)

Nenad Stojčić: Iz Kine s ljubavlju (3)

Iz Kine s ljubavlju (3) Radim u klubu „Huanglong Green Hawk FC“ i to je fudbalska akademija koja se isključivo bavi radom sa decom. Imam svoj takmičarski tim sa kojim radim svakodnevno, a takođe imam obaveze i u školi „Change Primary School“ gde šest puta nedeljno...

najnovije

najčitanije