SRU Soko Sefkerin: Sokolski susret u Boru

03/10/2022

Sokolski susret u Boru
SEFKERIN, 3. oktobar 2022 – Sokolsko društvo Bor i ove godine je organizovalo Sokolski susret 1. oktobra u Boru.
Susret je organizovan i održan u Sportskom centru, kroz takmičenja u šutiranje penala, ubacivanja trojki u koš, pikada, stonom tenisu i šahu.
Takmičari Sportsko rekreativnog udruženja „Soko“ iz Sefkerina i ove godine su se popeli na pobednička postolja, osvojivši tri zlatne, jednu srebrnu i tri bronzane medalje.
Za najbolje učesnike po disciplinama dodeljene su medalje, diplome, majice i pehari.
Nakon završenog sportskog dela, domaćini su organizovali ručak za sve učesnike.
„Što se tiče organizacije ovogodišnjeg susreta, smatramo da je bila na veoma visokom nivou kako sportskog dela, tako i svečane dodele nagrada i priznanja“, izjavili su Sefkerinci nakon održanog takmičenja.
Sokolski susret u Boru održan je uz podršku Ministarstva omladine i sporta, Sokolskog Saveza Srbije a pod pokroviteljstvom grada Bora. (G.R.)

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Jedno Da za četiri života, zašto u Srbiji ima malo donora

Jedno Da za četiri života, zašto u Srbiji ima malo donora

Izvor: RTS U Srbiji je urađena prva transplantacija srca u ovoj godini. Intervenciju je uradio tim Klinike za kardiohirurgiju Kliničkog centra Srbije. Zahvaljujući jednom DA - spasena su četiri života, urađene su i transplantacije bubrega i jetre. U našoj zemlji, na...

Streličarstvo: Još jedan odličan nastup Sefkerinaca i Opovčana

Streličarstvo: Još jedan odličan nastup Sefkerinaca i Opovčana

Još jedan odličan nastup Sefkerinaca i Opovčana OPOVO, 8. jul 2024 - U nedelju, 07. jula u Subotici, na terenu FK “Subotica” nastupilo je 58 streličara na četvrtoj etapi Kupa Srbije u metnom streličarstvu na otvorenom. Za Streličarski klub “Pančevo” nastupili su i...

najnovije

najčitanije