SRU Soko Sefkerin: Sokolski susret u Boru

03/10/2022

Sokolski susret u Boru
SEFKERIN, 3. oktobar 2022 – Sokolsko društvo Bor i ove godine je organizovalo Sokolski susret 1. oktobra u Boru.
Susret je organizovan i održan u Sportskom centru, kroz takmičenja u šutiranje penala, ubacivanja trojki u koš, pikada, stonom tenisu i šahu.
Takmičari Sportsko rekreativnog udruženja „Soko“ iz Sefkerina i ove godine su se popeli na pobednička postolja, osvojivši tri zlatne, jednu srebrnu i tri bronzane medalje.
Za najbolje učesnike po disciplinama dodeljene su medalje, diplome, majice i pehari.
Nakon završenog sportskog dela, domaćini su organizovali ručak za sve učesnike.
„Što se tiče organizacije ovogodišnjeg susreta, smatramo da je bila na veoma visokom nivou kako sportskog dela, tako i svečane dodele nagrada i priznanja“, izjavili su Sefkerinci nakon održanog takmičenja.
Sokolski susret u Boru održan je uz podršku Ministarstva omladine i sporta, Sokolskog Saveza Srbije a pod pokroviteljstvom grada Bora. (G.R.)

pročitajte još i

Ovčarski dan: Manifestacija održana pod kišobranima (video)

Ovčarski dan: Manifestacija održana pod kišobranima (video)

Manifestacija održana pod kišobranima https://youtu.be/hvox67T-iQE SAKULE, 1. april 2023 – Nakon 27 godina morao je doći i taj kišni dan. Nažalost, ovu manifestaciju koju je skoro tri decenije pratilo lepo vreme, ove godine vreme nije poslužilo. Kiša koja je ceo dan...

Saobraćaj: Od subote više nisu obavezne zimske gume

Saobraćaj: Od subote više nisu obavezne zimske gume

Od subote više nisu obavezne zimske gume Srbija, 31. mart 2023 Vozači u Srbiji od 1. aprila više nisu obavezni da imaju zimske gume na sva četiri točka, ako na kolovozu ima snega, leda i poledice, i koriste drugu zimsku opremu, a vulkanizeri zbog lepog vremena već...

najnovije

najčitanije