SRU Soko Sefkerin: Sokolski susret u Boru

03/10/2022

Sokolski susret u Boru
SEFKERIN, 3. oktobar 2022 – Sokolsko društvo Bor i ove godine je organizovalo Sokolski susret 1. oktobra u Boru.
Susret je organizovan i održan u Sportskom centru, kroz takmičenja u šutiranje penala, ubacivanja trojki u koš, pikada, stonom tenisu i šahu.
Takmičari Sportsko rekreativnog udruženja „Soko“ iz Sefkerina i ove godine su se popeli na pobednička postolja, osvojivši tri zlatne, jednu srebrnu i tri bronzane medalje.
Za najbolje učesnike po disciplinama dodeljene su medalje, diplome, majice i pehari.
Nakon završenog sportskog dela, domaćini su organizovali ručak za sve učesnike.
„Što se tiče organizacije ovogodišnjeg susreta, smatramo da je bila na veoma visokom nivou kako sportskog dela, tako i svečane dodele nagrada i priznanja“, izjavili su Sefkerinci nakon održanog takmičenja.
Sokolski susret u Boru održan je uz podršku Ministarstva omladine i sporta, Sokolskog Saveza Srbije a pod pokroviteljstvom grada Bora. (G.R.)

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Školski sport: Opštinsko takmičenje u atletici

Školski sport: Opštinsko takmičenje u atletici

Opštinsko takmičenje u atletici OPOVO, 23. april 2024 - Na sportskom centru u Opovu, održano je 15. aprila Opštinsko prvenstvo u atletici, za učenike od 5 do 8 razreda. Učenici su se nadmetali u sledećim disciplinama: 60m, 100m, 300m, skok uvis, skok udalj i bacanje...

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

ОPOVO, 23. april 2024 - Završna konferencija projekta „Krug podrške“ održana je 22. aprila u sali Kulturnog centra Opovo. Projekat „Krug podrške“ je realizovala opština Opovo u saradnji sa Centrom za socijalni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku...

najnovije

najčitanije