Sportski vikend: FUDBALSKO POPODNE U SAKULAMA, OPOVU I SEFKERINU

03/10/2014

u SPORT

FUDBALSKO POPODNE U SAKULAMA, OPOVU I SEFKERINU

Opovo, 03. oktobar 2014;

U subotu i nedelju igra se novo kolo fudbalskog prvenstva. Tri kluba, Borac, Omladinac i tempo su domaćini, a jedino će Radnički igrati na strani.

BANATSKA ZONA: Borac u najavi očekuje težak ali veoma bitan meč protiv pančevačkog Železničara. Pančevci su, mada novajlije u ligi, sezonu započeli odlično i nakon sedam kola nalaze se na petoj poziciji sa skorom 3/2/2 i samo tri boda zaostatka za vodećim na tabeli. Ulog za obe ekipe je veliki, pa je ovaj meč teško prognozirati.

PRVA JUŽNOBANATSKA LIGA: Radnički se u nedelju sastaje sa Slogom iz Banatskog Novog Sela ali zbog renoviranja terena Sloga je domaćin u Vladimirovcu. Donekle, to će biti utakmica na neutralnom terenu, što ide na ruku Baranđanima. U dosadašnjem delu prvenstva Novoseljani igraju u stilu toplo – hladno, odnosno pobeđuju kod kuće, a gube na strani (3/0/4). Jedini meč koji su izgubili kao domaćini bio je od trenutno vodeće Slavije.

DRUGA JUŽNOBANATSKA LIGA ZAPAD – GRUPA SEVER: Omladinac je domaćin Uzdincima i imperativ pobede im visi kao Damaklov mač. Hoće li nakon lošeg izdanja u Glogonju smoći snage i odigrati utakmicu za tri boda kako bi nastavili trku za baraž, pitanje je koje u ovom trenutku zaokuplja njihove navijače, a verovatno i same igrače i stručni štab.

Tempo dočekuje komšije iz Glogonja i svi očekuju još jednu pobedu Sefkerinaca bez obzira na njihov prošlonedeljni trijumf nad Opovčanima. Verovali ili ne, Glogonju je ova pobeda bila prva pobeda u zvaničnim utakmicama 2014. godine. Da li je Glogonj u usponu forme ili su samo Opovčani tog dana potpuno zakazali, pokazaće nam Sefkerinci u nedelju.

 

NEDELJA, 05.10.2014:

Fudbal / Prva južnobanatska liga / 8. kolo:

Vladimirovac, 15:00h: Sloga (Banatsko Novo Selo) – Radnički (Baranda)

Fudbal / Druga južnobanatska liga zapad – grupa sever / 6. kolo:

Opovo, 15:00h: Omladinac – Unirea (Uzdin)

Sefkerin, 15:00h: Tempo – Glogonj

Fudbal / Banatska zona / 8. kolo:

Sakule, 15:30h: Borac – Železničar (Pančevo)

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Školski sport: Opštinsko takmičenje u atletici

Školski sport: Opštinsko takmičenje u atletici

Opštinsko takmičenje u atletici OPOVO, 23. april 2024 - Na sportskom centru u Opovu, održano je 15. aprila Opštinsko prvenstvo u atletici, za učenike od 5 do 8 razreda. Učenici su se nadmetali u sledećim disciplinama: 60m, 100m, 300m, skok uvis, skok udalj i bacanje...

Fudbal: Veliki fudbalski derbi pripao Sakuljanima

Fudbal: Veliki fudbalski derbi pripao Sakuljanima

SAKULE, 21. april 2024 – Veliki derb Druge južnobanatske lige – zapad i i velika fudbalska predstava koju su upotpunili navijači oba kluba na prepunim tribinama stadiona Sveti Nikola u Sakulama. Derbi koji verovatno odlučuje šampiona, ali treba sačekati poslednje kolo...

Nova goleada u Opovu, raspoloženi strelci Omladinca

Nova goleada u Opovu, raspoloženi strelci Omladinca

OPOVO, 21. april 2024 – Fudbaleri opovačkog Omladinca priredili su još jednu goleadu za svoje navijače. U 15. kolu Opštinske lige Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo, Omladinac je više nego ubedljivo savladao Jedinstvo iz Dubovca. OMLADINAC 1927 (Opovo) – JEDINSTVO...

najnovije

najčitanije